Siirry pääsisältöön

Reissupäivä ja hevoskauppoja

Tänään ollaan oltu koko päivä liikenteessä. Ensin pakkasin aamusta poitsun kaukaloon ja ajeltiin tunnin verran mun asunnolle. Kävin näyttämässä asuntoa uusille vuokralaisille. Poitsu nukkui kiltisti koko matkan ja perillä sitten imetin autossa.Sitten huristeltiin kotiin. Matkalla mamma kävi pikaisesti hakemassa lounasta mäkkärin drive innistä. Siitäpä alkoikin kunnon huutokonsertti. Simo ei jostain syystä tykkää kun auto pysähtyy, esim. liikennevaloissa ollaan välillä ongelmissa ja pitää huudattaa kaasua jotta poika olisi tyytyväinen :) Kotona vaihdettiin vaippa, syötiin tissiä ja lähdettiin tallille. Mun hevoselle oli tulossa ostajaehdokas katsomaan. Ei muuta kun poika vaunuihin ja lähdin hakemaan heppaa laitumelta. Esittelin siinä sitten hevosta ostajille ja mulla oli jäänyt kaikki ratsastuskamat kotiin. Se ratsastus menikin sitten aivan päin persusta, heppa vaan kuumu ja laukat oli jotain järkyttävää katsottavaa... Seuraavaks meni ostaja selkään. Huomasin heti, että on tosi kokematon ratsastaja. Jännitin jo vähän et mitä tästä tulee kun näytti meno todella haparoivalta. Mun rakas hevoseni myös päätti säikähtää jotain lentoon lähtevää lintua (mitä ei todellakaan normaalisti tee) ja ostaja tippui.. Olin siinä vaiheessa jo aivan varma, että nyt ostaja lähtee kyllä hippulat vinkuen kotiin.

Lopputulos oli kuitenkin se, että ostaja kovasti tykästyi hevoseen ja tulee hakemaan sen sunnuntaina! Ja meikäläinen on käsirahaa rikkaampi. Huoleton on hevoseton vai mites se menikään..

Oikeasti mua jännittää miten ne tuon hepan kanssa pärjää. Ja en olis halunnut hevosesta luopua, koska se on aivan ihanan symppis. Mutta mulla ei vaan ole nyt pienen lapsen äitinä enää aikaa käydä tallilla joka päivä.

Tämä hevoskauppa tuli siinäkin mielessä ihan hyvään saumaan, koska sain tässä kuussa palkkaa vain 2 päivältä + lomarahat. Kelan rahat tulee sitten ensi kuussa vasta täysimääräisinä.. Joten nyt voin lähteä shoppailemaan ja kesälomareissulle! Ratsastusharrastus jatkuu kerran viikossa tallinpitäjän hevosella. Siihen mulla on paremmin aikaa ja rahaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o