Siirry pääsisältöön

Pieni nuhanenä ja vauvatapaaminen

Eilen meidän pieni alkoi röhistä ja aivastella :( Lentsu siis ilmeisesti tarttui isiltä. Tuota pienen niiskutusta on vaan niin sydäntäraastavaa kuunnella :/ Kävin apteekista ostamassa suolaliuosta ja pikkuniistäjän. Pikkuniistäjä maksoi Prismassa vähän alle 5 euroa ja apteekissa tismalleen sama kympin! Apteekilla tais olla katteet kohdillaan... Suolaliuos ainakin auttoi (aivasti ulos räkäklimpin) ja pikkuniistäjälläkin sai vähän limaa irroitettua. Varmaan flunssan takia poitsu onkin tänään vaan nukkunut kovasti ja syönyt.

Huomasin ilokseni myös, että pään kaljuun kohtaan on alkanu taas hiukset kasvaa :) Hormooninäppyjä riittää edelleen.

Olimme eilen myös mammatapaamisessa. Kirjottelin Facebookin ryhmässä jo odotusaikana muiden huhtimammojen kanssa. Eilen oli sitten ensimmäinen tapaaminen. Oli aika hauska näky kun 11 mammaa vaunuineen meni peräkkäin keskustassa!


Ensimmäinen vauvoista syntyi jo helmikuussa ja meidän sälli taisi olla toisiksi nuorin.. Ei suinkaan pienin :) Kokoerot olivat ihan valtavia.. oli ihan pikkuisia ja hentoisia vauvoja, pulleroita ja yksi tosi pitkäkin poitsu. Oli tosi kiva päästä vaihtamaan kuulumisia muiden äitien ja samanikäisten vauvojen kanssa.


Pääsin eilen myös shoppailemaan. Ostin mekon nimiäisiin ja vauvalle vähän vaatteita Lindexiltä. Huh, oli kyllä aikamoinen urakka se mekkojen sovittelu. Ensinnäkään en enää yhtään tiedä minkä kokoinen olen.. Seppälästä olis koko 40 ollut sopiva kun taas Lindexiltä ei toivoakaan, että sen kokoinen olis mennyt rintojen kohdalta kiinni. Samoin melkeimpä kaikki Vero Modan L/42 koltut oli rinnasta liian tiukkoja. Mutta sitten onneks yks mekko löytyi Vero Modasta kokoa M (heh, olin tyytyväinen :)) joka meni päälle. Tämmöinen mekko siis löytyi:


Kommentit

  1. ihanan mekon oot löytänyt! =)

    VastaaPoista
  2. Kiva mekko! Tuo vaatteiden sovittelu on kyllä aika tuskaista...

    VastaaPoista
  3. Jos ei muuten pikkuniistäjä enää tehoa, suosittelen lämpimästi nenä-fridaa. Se on oikeastaan ainoa ollut, millä on kunnolla saanut nenän tyhjennettyä flunssassa. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o