Siirry pääsisältöön

Jälkitarkastus

Jatketaas vielä tuota eilistä päiväohjelmaa. Päivä jatkui siis näin:

15.50 heräillään ja syödään
16.20 nukahtaa sitteriin
16.45 manducassa ulos ja pieni kävelylenkki isiä vastaan kun tulee töistä
18.00 syö
18.30 ulos vaunulenkille, poika nukahtaa
20.15 kotiin ja syödään
21.00 syödään taas
22.15 viimeinen syöttö ja käydään nukkumaan

Joka ilta aloitettaan siis tankkailut siinä seitsemän maissa :)


Näin hienosti osaan jo kannatella päätä.

Tänään mulla oli jälkitarkastus. Alakerta oli kunnossa, samoin verenpaine ja hemoglobiini. Kävin sillä kamalalla neuvolalääkärillä joka viimeksi saarnasi mulle painosta.. Noh, nyt kyseinen täti oli yhtä aurinkoa kun poika oli mukana. Oikein leperteli pojalle ja lähti metsästämään sitteriä.. Kuulemma lantionpohjanlihakset on heikossa kunnossa ja niitä pitäisi treenata. Kysyin myös mitä mieltä hän on jos tulisinkin uudelleen raskaaksi suht nopealla aikataululla ja mitään estettä tälle ei kuulemma ole. Vaikutti siltä, että oli suorastaan iloinen kun kerroin, että toinenkin lapsi olisi tervetullut.

Viime yö meni vähän niin ja näin. Tuntuu, että aamulla poika heräili tunnin välein syömään ja itse olin siinä vaiheessa niin väsynyt että nukahtelin kesken syöttöjen (ja niin teki myös poika). Pitäs yrittää nukkua nyt ne päikkärit! Oon vaan niin huono nukkumaan päivällä varsinkin kun tuo koira saa aina hepulit kun postinjakaja tulee.

Mutta nyt siis päikkäreille :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o