Siirry pääsisältöön

Lauantaita

Tässä taas tämän viikon masukuva. Maha on ehkä aavistuksen noussut ylöspäin ja lisäksi olen kasvattanut tommosen kiva "tuplamasun" tohon päälle :D Siellä saattaa olla tyypin salainen pikkusisko...


Kävin taas kirppiksellä. Tällä kertaa sieltä ei oikein löytynyt mitään ostettavaa. Tämmöinen uudenveroinen yöpuku (2e) sentään löytyi.


Seuraavaksi menin Lindexille ja sieltä löytyi pikkuiselle alennusmyynnistä topattu fleecehaalari (12e). Otin koon 56 ja toivottavasti se on sopiva koko siinä vaiheessa kun tullaan kotiin laitokselta.


Nappasin mukaan vielä ylisöpön juhlabodyn :)


Pari päivää kestänyt järkyttävä päänsärky oli tänään onneksi ohi. Lainasin kirjastosta pinkan Vauva-lehtiä (tosta on tullut ihan mun uus lempparilehti), käytiin miehen kanssa tallilla ja koiran kanssa lenkillä. Mäkisessä maastossa huomasin taas kuinka onneton kunto mulla nykyään on :( Odotan kyllä jo kovasti ensi kesää, että pääsis taas liikkumaan kunnolla.

Kommentit

  1. Hoplaa, minä oonkin ihan unohtanut viikottaisen masukuvan... Mulla myös maha jotenkin noussut, ainakin närästystä on sen verran paljon. Luulisin et se johtuu siitä ettei vatsalla ole enää yhtä paljon tilaa kuin ennen.

    Vauva-lehti on tilauksessa, tuli aika hyvä tarjous siitä. Jee! Tykkään kovasti. Kivoja löytöjä, ihan huippu tuo juhlabody! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o