Siirry pääsisältöön

Ikean ostokset

Eilen tehtiin pikkutyypille hankintoja. Ikeassa oli ale alkanut, ja tämmöisiä lähti mukaan:


Leksvik-pinnasänky (alennuksessa 79e). Halusin tuon sen vuoksi, että päädyt on umpinaiset ja toisen sivun pinnoineen voi irroittaa sitten kun vauva kasvaa.


Pussilakanat


Puklurättejä

Ostettiin myös valkoinen laitapehmuste pinnasänkyyn, patja ja patjansuojus. Olisin halunnut myös vuodekatoksen, mutta ei uskallettu ostaa sitä vielä kun se pitäisi vissiin kiinnittää kattoon. Ja meillä on rapattu katto niin en tiedä miten se kestää.

Mietin myös tarvitseeko vauva tyynyä? Muistelen jostain lukeneeni, ettei tarvitsisi ainakaan aluksi. Ja äitiyspakkauksessa taisi tulla mukana vauvanpeitto?

Työkaverini vauva syntyi näillä viikoilla ja painoi syntyessään 780g. Mulle on jostain syystä iskenyt paniikki, että nyt pitää kaikki hankinnat olla tehtynä jos jostain syystä pikkutyyppikin päättäisi tulla maailmaan aikaisemmin. Joten nyt kun pinnasänky saatiin hankittua voin huokaista helpotuksesta. Vielä puuttuu se turvakaukalo ainakin...

Masu on ollut koko viikon pinkeenä ja normaali kävelykin aiheuttaa tuikkauksia. Eli pitäis vissiin vähän koittaa rauhoittua. Onneksi on viikonloppu tulossa :)

Kommentit

  1. Hui, kyllä olis aika pelottavaa jos vauva päättäisi tulla jo nyt...

    Kivoja hankintoja, ja kylläpä se mieli rauhoittuu kun kaikki on kasassa. Minä just pesen siskolta saatujen vaunujen kangasosia, vaikka asialla ei ole kiire. Silti kiva kun saa jotain tehtyä ja asioita eteenpäin. Tulevasta olotilasta kun ei voi koskaan tietää.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.