Siirry pääsisältöön

Masukuvaa ja muuta marmatusta

Tässä masukuva rv 22+1. Maha on mun mielestä noussut entistä ylemmäs ja kasvanutkin jonkun verran. Kaikki normaalit paidat onneksi menee vielä päälle :)


Mun hyvä työkaveri kommentoi tällä viikolla, että mun maha on kuulemma valtava viikkoihin verrattuna. Jaa-a, en tiedä mistä hän ton kommentin oikein repäisi, koska ei ole ollut itse koskaan raskaana. Muutenkin sama tyyppi naureskelee aina mun välipaloille ja isoille annoksille ruokalassa. Eikä hän itse syö juuri mitään ja valittelee vaan kasvanutta vatsamakkaraansa. Tyyppi on siis oikeasti tosi hoikka... Normaalisti en loukkaantuisi mistään "valas"-kommenteista, mutta nyt tuntui jotenkin tosi pahalle! Selitin sitten, että mun maha kyllä menee neuvolan mukaan keskikäyrän alapuolella ja mitä olen muiden samoilla viikoilla mahoja nähnyt, niin ne on yleensä vähän isompia. Muutenkin musta on tullut paljon herkempi kun normaalisti ja tuntuu, että voisin pillahtaa itkuun ihan mitättömistä pikkujutuista.

Heräsin taas keskellä yötä valvomaan! Selkä oli ihan jumissa enkä löytänyt hyvää asentoa. Lisäksi ahdistusta lisäsi mahatyypin ahkera potkinta, miehen tunkeminen mun tyynylle nukkumaan ja lämpöpatterina toimiva mäyräkoira.

Mies lähti hautajaisiin ja mä jäin yksin kotiin. En nimittäin tän selän kanssa pysty istumaan kolmea tuntia autossa.. Ja tuolla on ihan kamala ajokelikin. Ajattelin lähteä kirppikselle ja ostoskierrokselle. Joulukortit, lahjat ja langat pitäisi ostaa :)

Hauskaa viikonloppua!

Kommentit

  1. Ei tuo kyllä iso ole viikoihin nähden, ihan normaali raskausmaha. Minäkin olen kuullut jo aiemmin, kuinka olen "iso". Tosin kommentit tulivat silloinkin sellaisilta ihmisiltä, jotka eivät koskaan ole olleet raskaana. Otin nokkiini ja näytin myös sen. Paljon herkemmässä on mun suutahtamiset nyt raskaana ollessa kuin ennen. Pienistäkin jutuista saatan vetää herneen nenään. :D

    Mukavaa viikonloppua törppökommentaattoreista huolimatta, toivottavasti löydät kivoja kirppisjuttuja!

    VastaaPoista
  2. Höpsis ole mikään liian iso maha! Mulla taisi olla jo ennen 20 viikkoa tuollainen :D Musta tuntui aina tosi pahalta kun kaikki kommentoi oi miten iso maha sulla jo on, meneekö ihan käyrillä? Jos pitää kommentoida mahan kokoa niin sanoisivat ede ihanan iso maha, ei tuntuisi niin pahalta :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o