Siirry pääsisältöön

kääks

Oltiin eilen miehen veljellä kylässä. Heillä on kaksi pientä poikaa, miehen suvussa syntyy vaan poikia. Tuli siinä sitten puhetta lasten syntymäpainoista. Kävi ilmi, että mun mies on ollut syntyessään 54cm pitkä ja painanut lähemmäs 5kg.. Apua! Että minkäköhänlaiseksi jättipötkyläksi tämä meidän tyyppi meinaa kasvaa, toivottavasti ei yhtä isoksi! Mua alkoi kyllä nyt jo toi synnytys jännittää...

Kommentit

 1. No huh, kyllä mullakin vähän taitais puntti vipattaa... Pitääpäs kysyä anopilta, minkä kokoinen mies oli syntyessään. Minähän en ollut kuin alle 3 kiloa, mutta saapas nähdä mikä jytky täältä on tulossa. :)

  VastaaPoista
 2. Jostain luin että enemmän vaikuttaa lapsen painoon äidin syntymäpaino kuin isän, en tiedä minkä kokoinen itse olet syntyessäsi ollut mutta luulen että tähän tietoon olisi helpompi tyytyä ;)
  Itsekin kovasti toivon että tieto pitää paikkaansa, mies on meilläkin ollut neljän kilon hujakoilla kun taas itse olen nippa nappa ollut kolmekiloinen. Tosin luotan siihen että kaksoset yleensä syntyvät pienempinä!

  VastaaPoista
 3. Yllätysvieras hyvä tietää! Kysäisin äidiltä ja oon itse ollut noin 3,5kg eli en mikään super iso. Onneksi!

  VastaaPoista
 4. yllätysvieras on oikeassa, eli äidin syntymäpaino vaikuttaa, isän ei juurikaan. Vanhempien pituudet saattaa tosin vaikuttaa, eli jos olette pitkiä saattaa vauvastakin tulla pitkä jo syntyessään.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o