Siirry pääsisältöön

kääks

Oltiin eilen miehen veljellä kylässä. Heillä on kaksi pientä poikaa, miehen suvussa syntyy vaan poikia. Tuli siinä sitten puhetta lasten syntymäpainoista. Kävi ilmi, että mun mies on ollut syntyessään 54cm pitkä ja painanut lähemmäs 5kg.. Apua! Että minkäköhänlaiseksi jättipötkyläksi tämä meidän tyyppi meinaa kasvaa, toivottavasti ei yhtä isoksi! Mua alkoi kyllä nyt jo toi synnytys jännittää...

Kommentit

 1. No huh, kyllä mullakin vähän taitais puntti vipattaa... Pitääpäs kysyä anopilta, minkä kokoinen mies oli syntyessään. Minähän en ollut kuin alle 3 kiloa, mutta saapas nähdä mikä jytky täältä on tulossa. :)

  VastaaPoista
 2. Jostain luin että enemmän vaikuttaa lapsen painoon äidin syntymäpaino kuin isän, en tiedä minkä kokoinen itse olet syntyessäsi ollut mutta luulen että tähän tietoon olisi helpompi tyytyä ;)
  Itsekin kovasti toivon että tieto pitää paikkaansa, mies on meilläkin ollut neljän kilon hujakoilla kun taas itse olen nippa nappa ollut kolmekiloinen. Tosin luotan siihen että kaksoset yleensä syntyvät pienempinä!

  VastaaPoista
 3. Yllätysvieras hyvä tietää! Kysäisin äidiltä ja oon itse ollut noin 3,5kg eli en mikään super iso. Onneksi!

  VastaaPoista
 4. yllätysvieras on oikeassa, eli äidin syntymäpaino vaikuttaa, isän ei juurikaan. Vanhempien pituudet saattaa tosin vaikuttaa, eli jos olette pitkiä saattaa vauvastakin tulla pitkä jo syntyessään.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.