Siirry pääsisältöön

Korvien putkituksessa

Eilen menimme Simon kanssa sairaalaan aamupäivästä. Simo leikki odotustilassa ja hoitajan kanssa käytiin asioita läpi. Simo sai nestemäistä kipulääkettä odotellessa. Myös leikkaava lääkäri ja anestesialääkäri tulivat juttusille.

Sitten siirryttiin saliin. Pidin Simoa sylissä ja Simo sai maskin kautta nukutusainetta. Poika nukahti hyvin ja minut ohjattiin kahville putkituksen ajaksi. 

Lääkäri tuli juttelemaan ja sanoi, että myös kitarisat poistettiin putkituksen yhteydessä. Ne olivat isot, tulehtuneet ja jotain muitakin inhottavia adjektiiveja siinä taisi tulla... Kaikki oli kuitenkin mennyt hyvin. 

Simo heräsi äkäisesti jo salissa. Oli kamala kuunnella sinne odotustilaan kun toinen vain huutaa :( Simo vietiin heräämöön ja hänet laitettiin lääkkeillä uudestaan nukkumaan. Sain mennä heräämöön itsekin ja oli muuten kovin kiukkuinen poika kun heräsi. Selvästi myös tosi kipeä :( Kipulääkettä annettiin lisää monta kertaa kanyylin kautta. Pidin Simoa sylissä ja siirryttiin odotustilan puolelle.

Simo joi vähän pillimehua ja nukahti valittaen syliini. Kun heräsi niin oksensi verta odotustilan lattialle :( Kun lopulta päästiin kotiin niin kannoin Simon autolle. Simo nukahti autoon heti. Kotonakin oli tosi väsynyt ja kipeä. Kävin apteekista hakemassa kipulääkettä ja korvatippoja.

Yö meni hyvin ja aamulla Simo olikin jo paremmassa kunnossa. Aamupalaksi maistui makaronilaatikko :) Kontrollikäynti on kuukauden päästä ja senkin jälkeen on seurantakäyntejä. Saimme vakuutusyhtiöstä maksusitoumuksen, joten itse ei tarvinnut mitään leikkauksesta maksaa.

Pitää toivoa, että tästä olisi apua kurkunpääntulehdus- ja korvakierteeseen!

Kommentit

  1. Kuulostaa tosi kurjalta. :(
    Mutta toivottavasti sairastuskierre loppuu tähän! Hyvä, kun teillä on vakuutus ja operaatio meni kätevästi sen piikkiin. Luin vähän kammolla aiemmin kommenttia tuohon 4-6 kk:n jonotusaikaan julkisella puolella.

    VastaaPoista
  2. Auts, kuulostaa kamalalta :( Pelkästään tän lukeminen nosti omaa stressihuolitasoa, vaikea kuvitella miltä susta on tuntunu! Hyvä että olot on jo paranemaan päin, toivottavasti on pian enää haalea muisto.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.