Siirry pääsisältöön

Korvien putkituksessa

Eilen menimme Simon kanssa sairaalaan aamupäivästä. Simo leikki odotustilassa ja hoitajan kanssa käytiin asioita läpi. Simo sai nestemäistä kipulääkettä odotellessa. Myös leikkaava lääkäri ja anestesialääkäri tulivat juttusille.

Sitten siirryttiin saliin. Pidin Simoa sylissä ja Simo sai maskin kautta nukutusainetta. Poika nukahti hyvin ja minut ohjattiin kahville putkituksen ajaksi. 

Lääkäri tuli juttelemaan ja sanoi, että myös kitarisat poistettiin putkituksen yhteydessä. Ne olivat isot, tulehtuneet ja jotain muitakin inhottavia adjektiiveja siinä taisi tulla... Kaikki oli kuitenkin mennyt hyvin. 

Simo heräsi äkäisesti jo salissa. Oli kamala kuunnella sinne odotustilaan kun toinen vain huutaa :( Simo vietiin heräämöön ja hänet laitettiin lääkkeillä uudestaan nukkumaan. Sain mennä heräämöön itsekin ja oli muuten kovin kiukkuinen poika kun heräsi. Selvästi myös tosi kipeä :( Kipulääkettä annettiin lisää monta kertaa kanyylin kautta. Pidin Simoa sylissä ja siirryttiin odotustilan puolelle.

Simo joi vähän pillimehua ja nukahti valittaen syliini. Kun heräsi niin oksensi verta odotustilan lattialle :( Kun lopulta päästiin kotiin niin kannoin Simon autolle. Simo nukahti autoon heti. Kotonakin oli tosi väsynyt ja kipeä. Kävin apteekista hakemassa kipulääkettä ja korvatippoja.

Yö meni hyvin ja aamulla Simo olikin jo paremmassa kunnossa. Aamupalaksi maistui makaronilaatikko :) Kontrollikäynti on kuukauden päästä ja senkin jälkeen on seurantakäyntejä. Saimme vakuutusyhtiöstä maksusitoumuksen, joten itse ei tarvinnut mitään leikkauksesta maksaa.

Pitää toivoa, että tästä olisi apua kurkunpääntulehdus- ja korvakierteeseen!

Kommentit

  1. Kuulostaa tosi kurjalta. :(
    Mutta toivottavasti sairastuskierre loppuu tähän! Hyvä, kun teillä on vakuutus ja operaatio meni kätevästi sen piikkiin. Luin vähän kammolla aiemmin kommenttia tuohon 4-6 kk:n jonotusaikaan julkisella puolella.

    VastaaPoista
  2. Auts, kuulostaa kamalalta :( Pelkästään tän lukeminen nosti omaa stressihuolitasoa, vaikea kuvitella miltä susta on tuntunu! Hyvä että olot on jo paranemaan päin, toivottavasti on pian enää haalea muisto.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o