Siirry pääsisältöön

Jouluapua ja Joulupuu-keräys

Halusin tänäkin vuonna osallistua Joulupuu-keräykseen. Homma toimii niin, että paikallisen Prisman edessä on joulukuusi, jonka oksilla riippuu lappuja. Lapuissa lukee joko tyttö tai poika ja lapsen ikä. Valitsin puusta 1-vuotiaan tytön ja 2-vuotiaan pojan, koska omatkin lapset ovat saman ikäisiä. Ostin sopivat lahjat, paketoin ne ja vein keräykseen. Sosiaalitoimi jakaa lahjat eteenpäin. Lahjojen täytyy olla uusia, käytettyä ei tähän keräykseen voi lahjoittaa.

Luin Hesarista myös toisesta keräyksestä. Facebookista löytyy Jouluapua-niminen ryhmä. Sen kautta voit etsiä lähistöllä asuvan perheen, jota haluat auttaa. Perheet voivat toivoa esim. jouluruokaa, lahjoja tai muuten vain apua. Valitsin tästä lähistöltä kaksi perhettä. Toiselle vein vauvanvaatteita, kenkiä ja leluja. Toiselle jouluvalot, lastenvaatteita ja leluja. Lisäksi molemmille suklaata, glögiä ja pipareita. Kävimme yhdessä lasten kanssa viemässä paketit perille. Simon kanssa yhdessä mietittiin mitkä lelut voi antaa eteenpäin.

Minusta tuo oli kiva tapa auttaa, kun vaatteet ja lelut olisivat joka tapauksessa menneet kirpparille tai kierrätykseen.

Kommentit

  1. Onpa kivoja tapoja! Varsinkin tuo ensimmäinen ilahdutti, pitääpä katsoa, jos omallakin paikkakunnalla olis moinen keräys menossa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.