Siirry pääsisältöön

Meidän lauantai


Lauantaina isi lähti nostamaan venettä ja meillä ei ollut koko päivänä autoa. Päätettiin lähteä junalla keskustaan. Menomatka sujui kitinöittä... Laitan usein Fridan eteen istumaan, niin vältytään narinoilta.


Suunnattiin Stockan leluosastolle, josta Frida pitikin kantaa pois itkuraivareiden kera. Simo löysi kitaran, jonka kuulemma haluaa joulupukilta. Käytiin myös hypistelemässä joulukoristeita ja syömässä pipareita. Sitten suunnattiin ylimpään kerrokseen syömään. Söin salaattia ja lapsille otin lihapulla-annoksen puoliksi. Tikkarit maistui :) Eipä oo tainnut meidän muksut tikkareita ennen saada.Ruuan jälkeen Frida nukahti. Jatkettiin Simon kanssa matkaa Starbucksiin.


Otin Gingerbread Latten ja Simo halusi kaakaon. Mun on monta kertaa pitänyt käydä Suomessa Starbucksilla, ja nyt vihdoin pääsin! Ulkomailla on vaan tullut monesti käytyä :)


Kaakao ja pipari maistui :)


Nähtiin myös joulupukki! Frida veteli edelleen sikeitä. Kierreltiin vielä vähän kauppoja. Löysin Zarasta Simolle ihania vaatteita. Tigerista ostettiin Simolle traktori ja Fridalle orava yölamppu.


Kotimatkalla Fridan piti saada istua omalla penkillä :)

Semmoinen oli meidän lauantai.

Ps. Käytiin tänään Simon kanssa korvalääkärillä. Molemmissa korvissa liimakorva :( Torstaina mennään putkitukseen.

Onko teillä kokemuksia putkituksesta?Kommentit

  1. Meillä löytyi kuopukselta liimakorvat viime viikolla. Putkitusta varten on käyty jo keväällä korvapolin lääkärillä, mutta silloin ei putkittamaan vielä alettu. Kesä kun menee yleensä tulehduksitta, niin lääkäri päätti jättää putkituksem seuraavaan tulehdukseen. Joka oli nyt sitten. Saa nähdä koska itse toimenpide on. Täällä on 4-6kk jonot leikkauksiin. Ohuesti harmittaa että kuukausi sitten tehdyn kyynelkanavien sondeerauksen yhteydessä korvat oli puhtaat ja niitä ei putkitettu (tietenkään). Mutta nyt joutuu pieni taas uuteen nukutunseen ja toimenpiteeseen. Olis saanu samalla kerralla mennä molemmat.
    Meillä keskari toivoo kans kitaraa (ja saakin sen) kera migrofonin. Ja eka toivoo rummut (ja saa ne). Alkaa meillä meteli joulun jälkeen ;) keskari toivo myös esiintymislavaa, mutta sitä ei ole tulossa. Isänsä lupasi kesällä rakentaa pihalle lavan ja keskari on ihan intona siitä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o