Siirry pääsisältöön

Taas kipeenä

Pidin eilen paastopäivän. Ai että oli vaikeeta tauon jälkeen! Söin 2 viiliä, munakasta, sämpylän, omenan ja porkkanan. Lisäksi rutkasti vettä ja kahvia.

Eilen Simo heräsi yöunilta kurkunpääntulehdukseen. Toivon vaan ettei Frida saa samaa tautia. Viileä ilma auttaa pienen potilaan oloa, joten päätin aamulla tehdä pitkän vaunulenkin. Matkalla käytiin myös muumi-puistossa.

Käytiin eilen myös Hoplopissa. Mulla oli koko päivän pinna kireellä (ehkä paastosta johtuen?). Iltapalalla Frida ei suostunut syömään rahkaa ollenkaan vaan hieroi koko lautasen päähänsä. En tiedä olisko pitänyt itkeä vai nauraa. Huudon säestyksellä neiti lähti nukkumaan. Onneks tänään on ollut helpompi päivä!

Mitä te teette jos lasten kanssa menee totaalisesti hermot? 

Mä yleensä keitän kahvia ja suunnittelen suklaalevyn ostamista. Saatan myös huutaa...

Olen miettinyt myös töihin paluuta ja välillä huvikseen katsellut työpaikkoja. Tai siis mullahan on työpaikka odottamassa, mutta olisi kiva löytää töitä vähän lähempää. Odottelen myös jo kovasti veronpalautuksia, että pääsis vähän kaupoille :)

Kommentit

  1. Hermojen mennessä hoen "Mä en kestä", jota esikoinen myös nykyään viljelee. Kuuli sen radiomainoksesta alunperin ja tartutti minuunkin. Välillä huudan ja paiskon marjapoimureita... ;D

    VastaaPoista
  2. Mä yleensä poistun paikalta, tungen sormet korviin ja lasken kymmeneen. :) tai huudan ja yritän "katkaista" tilanteen, jossa hermot menee.

    VastaaPoista
  3. Mä muuten venaan veronpalautuksia, että saan vihdoinkin kuitattua opintotukivelkani viimeisen maksuerän Kelalle. :) Ja jää siitä sen jälkeen shoppailurahaakin ainakin jos shoppailee kirppiksillä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o