Siirry pääsisältöön

Pikkusen turvotusta?

Marssin tänä aamuna vaa'alle ja -2kg eilisestä. Täh? Mulla tosin alkoi menkat ja sekin vaikuttaa. Silti pistää masentamaan nuo lomalla tulleet 5kg. Ne sais nyt lähteä nopeesti ja seuraava tavoite on alle 70kg eli normaalipaino. Ja jouluna toivon olevani noissa lukemissa.

Jätin nyt kaikki makeat pois ja syön lähinnä viiliä, marjoja, tummaa leipää, kalkkunaleikettä, munia, omenoita ja tavallista kotiruokaa pieniä annoksia. Meillä oli miehen kanssa ihmeen onnistunut kauppareissu eilen. Ei ostettu mitään herkkuja! Tyyliin vaan kalaa, parsakaalia, porkkanoita ja hedelmiä. Voi lapsiraukat :)

Liikuntaa pitäisi myös lisätä eli salin ja ratsastuksen lisäksi 2x juoksulenkki viikossa. Voisin myös jatkaa viimeksi kesken jäänyttä vatsahaastetta. Seuraava Cooperin testi olis 15.11. Pakko parantaa tulosta! Ostin jo kahdet juoksuhousutkin. Luulis jo ihan parempien housujen ansiosta tuloksen parantuvan ;)

Kommentit

  1. Helevetti! Mullaki pitää ostaa juoksuhousut, niin varmasti jaksan juosta paaaaaljon pidempään. Sehän on vaan housuista kiinni ;) ei se soft selleillä tule onnistuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo selkeestikään ei. Cooperissa juoksin miehen collegehousuilla ja heti jouduin kävelee pätkiä!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o