Siirry pääsisältöön

Sitä sun tätä

Meidän mäyris täytti sunnuntaina kahdeksan. Aamulla koira oli vielä ihan normaali, mutta päivälenkillä haluton liikkumaan. Ei suostunut hyppäämään sängylle eikä sohvalle. Vinkui kun mies yritti nostaa sitä. Ja kulki takapää köyryssä ja pää alhaalla. 

Olin ihan varma, että se on saanut mäyräkoirahalvauksen. Ajelin myöhään illalla Nurmijärvelle päivystykseen sen kanssa. Olin jo etukäteen päättänyt, että jos se on halvaus ei aleta noin vanhaa koiraa enää leikkaamaan. Ja itkin vaan koko ajomatkan kun pelkäsin, että koira täytyy lopettaa :(

Ajomatkan aikana koira kuitenkin koki jonkun ihmeparantumisen. Eläinlääkäri sanoi, että mäyräkoirilla on äärimmäisen korkea kipukynnys joten varmasti raukka on ollut kipeä. Sai kipulääkekuurin ja nyt on levossa pari viikkoa. Ihan pikku lenkkejä vaan saadaan tehdä päivittäin.
Eilen olin ihan pata jumissa koko päivän! Mies oli kotona, mutta kipeenä ja nukku vaan koko päivän. Illalla pääsin ratsastamaan viikon tauon jälkeen. Tuli kaatamalla vettä, mutta kotiin tulin litimärkänä ja onnellisena :) 

Tänään meillä on ollut aamusta iltaan vedet poikki. Jostain käsittämättömästä syystä meillä on edelleen vaan kaksi kappaletta tuttipullon tuttiosia... Frida juo siis edelleen kaikki maidot pullosta. 

Näköjään mä en nyt kykene kirjottamaan mitään järkevää tekstiä, joten Viidakon tähtöset kutsuu :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o