Siirry pääsisältöön

Jumissa

Nutrilett-kuuri kesti seitsemän päivää ja tuloksena -4kg. Olen oikein tyytyväinen :) Olisin varmasti jatkanut pidempäänkin, mutta sain jonkun lentsun ja kamalan kurkkukivun. Normaaleja syömisiä jatkoin samalla aikataululla mitä kuurillakin, eli aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala 3h välein. Ainakaan vielä paino ei ole noussut :)

Mulle iski joku outo lapajumi. En saa päätä käännettyä alas enkä alhaalla oikealle. Joudun syömään koko ajan särkylääkkeitä, koska kipu on tosi lamaannuttava. Pitäis varmaan mennä johonkin osteopaatille tai kiropraktikolle?

Käytiin eilen Kuusijärvellä ja en saanut esim. matkarattaita otettua pois auton takakontista... En oikein uskalla autoakaan nyt ajaa. Simo vähän arasteli vettä ja ei edes uskaltanut tulla äidin kanssa vettä kokeilemaan. Totesi vaan "Simoa pelottaa". Voi mun pientä :)

Jännä kun nuo lapset on niin erilaisia luonteeltaan. Simo on tosi harkitsevainen ja seuraa aluksi sivusta. Frida taas ei mieti yhtään, kiipeilee ihan minne vaan ja kiljuu riemusta.

Kommentit

 1. Hierojalle nyt mars mars!!

  Ja onnea, hieno pudotus jo takana, nyt vaan sitten maltilla eteenpäin ja voitolla yöhön!!

  VastaaPoista
 2. Hyvin hämmentävän tapahtumasarjan seurauksena mä luin tän koko blogin läpi. :) Näin ilalla netissä uutisen jossa joku mies oli saanut vankeustuomion vuokra-asunnon tärvelemisestä, josta juolahti mieleen eräs tapaus Siuntiosta, jonka johdosta pyöräytin googlessa muutaman haun ja päädyin jonkun blogin komenttikentän kautta tänne.

  Kaksinkertaiset onnittelut ja tsemppiä tulevaisuuteen! :)

  Ps. Suosittelen hakemaan puhelimeen LifeSum by ShapeClub ja Moves aplikaatiot, niistä saattaa olla apua.. ehkä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o