Siirry pääsisältöön

Pikku uhmailija


Me ollaan nyt puistoiltu sään salliessa niin paljon kuin mahdollista. Frida on nimittäin yleensä paljon paremmalla tuulella ulkona.Sisällä ollessa heitellään ruuat pitkin keittiötä, kärttyillään, pyritään keinolla millä hyvänsä sohvalle pomppimaan ja sitten muksahdellaan sieltä alas.Kävelemistä vois harjotella vaikka koko päivän kärryn kanssa. Sisällä Frida treenailee nyt ilman tukea seisomista.


Ulkona edelleen työnnetään suuhun kaikki mahdollinen!Onneks tän toisen sankarin 2-vee uhmailut on huomattavasti rauhoittuneet.

Fridaa aloin vähitellen totuttaa tavalliseen maitoon. Tällä hetkellä menee puolet Baby Sempiä ja puolet kevytmaitoa. Myös tavallisia ruokia ollaan syöty. Herneistä tai mansikoista on posket saattanut vähän punottaa. Hampaita on edelleen vaan kaksi, mikä vähän hidastaa syömistouhuja.

Kommentit

  1. Voi ei.. kohtako toi pienempikin alkaa uhmailemaan :O Julian uhma vaan pahenee kokoajan eikä loppua näy..

    VastaaPoista
  2. Uhma = ihan blaah!! :( Vaikka kuinka on tarpeellista ja kehitykselle tärkeää, niin silti se on blaah.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.