Siirry pääsisältöön

Joulun viettoa ja uusi serkku!

Eilen aamulla menimme joulupuurolle vaarin luo ja loppupäivän vietimme anopilla jouluruokia syöden. Paikalla oli miehen veljet lapsineen, yhteensä kuusi lasta. Täksi jouluksi Simo sai myös uuden serkun! Miehen veljen perhe adoptoi Kiinasta 5-vuotiaan pojan. Tämä poika oli ihan mahtava, leikki kielimuurista välittämättä muiden lasten kanssa ja huomioi meidän vauvaa koko ajan. Poika on viettänyt koko elämänsä kiinalaisessa lastenkodissa.

Pukki oli tuonut jo jotain paketteja. Simo sai Angry Birds-possun, autopalapelin ja taskulampun. Tyttö sai bodyn ja ihanan kiinalaismekon. Me saimme miehen kanssa kahvia, suklaata ja syömäpuikot tuliaisina.

Kotiin laitoimme ensimmäistä kertaa kuusen. Keittelin myös sinappia joululahjoiksi, se paloi vähän pohjaan, mutta maku oli oikein hyvä. 

Tänään olisi tarkoitus lähteä Helsinkiin joulukatua ja jouluikkunoita tiirailemaan. Saa nähdä tuleeko tuonne vesisateeseen lähdettyä. Samalla voisi viedä myös kynttilät Hietsun hautausmaalle.

Rauhallista joulua! 

 
Ps. Välipäivinä luvassa arvonta!

Kommentit

 1. Voi miten ihanaa, että joku adoptoi myös vanhempia lapsia :) Tuntuu että kaikki haluavat vain aina pienen vauvan, minkä sinänsä ymmärrän. Se on vaan harmi isompien lasten kannalta.

  Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
 2. HYvää joulua!
  Sinulla on haaste mun blogissa: http://helmissa.blogspot.fi/2013/12/imetyshaaste.html

  VastaaPoista
 3. Hyvää joulua teillekkin vaikkakin vähän myöhässä! :)

  VastaaPoista
 4. Liityin lukijaksi! :)

  http://suukkosunotsalle.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o