Siirry pääsisältöön

Jouluvalmisteluja

Nyt on menty aika vähillä unilla tää viikko. Simo on nyt viikon verran nukahtanut huonosti ja välillä saattaa herätä parikin kertaa yössä. Tyttö nyt syö muutenkin vähän väliä (mikälie tiheän imun kausi taas menossa?). Simolle oon parina iltana antanut nestemäistä kipulääkettä ja silloin nukahtaa hyvin. Epäilen, että joku poskihammas vois olla tulossa? Valittelee poskeaan illalla, työntää sormia ikeniin ja kuolaa myös. 

Ens viikon mies on lomalla ja sovin anopin kans et menen sen luo nukkumaan joku päivä :D

Lahjat sain ostettua eilen ja ostin myös jouluverhot Hemtexistä -50% alesta. Tytölle ostin Me&i cupcakes tunikan. Simolle poliisipipon, Reinot (käytettynä!) ja sähköhammasharjaan sellasia lastenharjaksia mitälie. Anopille ostin kahvia ja Pentikin purkin. Äidille tilasin Livboxin 3kk ajaksi. Siskolle ostin sormuksen. Kummitytölle Mauri Kunnaksen kirjan. Toiselle kummitytölle värityskirjan. Miehelle Reinot, pyjamahousut ja Ville Haapasalon kirjan. 

Tokihan ostin myös itselleni lahjaksi pari miikkarimekkoa, hupparin, farkut ja fleecetakin. Perustelen hankintoja sillä, että sain ne tolta mun miikkarimyyjältä edullisesti kun olivat esittelykappaleita :) ja piilotan noi mieheltä vähäksi aikaa.

Tässä olis vielä kinkun paistoa, joulukuusen haku ja lahjojen paketointi tiedossa. Viikonloppuna mennään anopin luo joululounaalle ja aattona sitten mun porukoiden luo. Mitään jouluruokia en siis joudu itse väkertämään.

Ai niin, lähetin 21 joulukorttia ja oon saanut mun YHDELTÄ kaverilta kortin takas. Toki sukulaiset on korteilla myös muistaneet. Simo on ottanut tavakseen nuolla jokaisen joulukortin mikä meille tulee. Ilmeisesti otti mallia kun nuolin noita kirjekuoria kiinni...

Kommentit

  1. Ai teillä meni noin päin korttihomma. Mie jätin tänä jouluna, ekaa kertaa ikinä, kortit lähettämättä. Ja aina ennen on saatu jotain 5korttia itelle. Paitsi tänä jouluna. Kortteja on tullut liki 30 tähän mennessä ja mie kärsin... Mutta koitan olla armollinen ja ottaa ilolla kortit vastaan. Meinaan vedota siihen, etten näin monen lapsen kans ehdi kortteja rustata...
    Teidän joulu kuulostaa ihanalle :) nauti ja anna isovanhempien hoitaa lapset. Me ollaan kotona ja mies vetää loppuun tiukan työputken. Aatto onneksi vapaa, ed oli itsenäisyyspäivä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o