Siirry pääsisältöön

Hajamielinen ja univajeessa

Olen taas sekoillut ihan urakalla. Ensin jätin lompakon veikkauspisteen kassalle, sitten setelit automaattiin. Jumbon cittarissa tein ruokaostoksia ja kassoilla ihmettelin missä mun kori on. Kori ja ne ostokset löytyi toisesta päästä kauppaa... Tänään neuvolassa löysin tissieni välistä joulupukkitarran (?!). Subissa tilasin hunajakaurapatonkia kauratäytteellä.

Tänään käytiin tytön 5kk neuvolassa. Ilmeisesti joku on käynyt puhumassa järkeä sille neukkutädille. Tyttö oli nimittäin tipahtanut niin pituus- kuin painokäyrältä, mutta kannusti jatkamaan täysimetystä 6kk ikään ja sitten aloittaa sormiruuat. Jee! Tyttö tosiaan varaa hyvin käsille ja jaloille, kääntyy masulleen ja pyörii navan ympäri.

Simolle täytyisi löytää oikeasti lämpimät talvihanskat. Nyt kun ulkoiltiin -10 pakkasessa oli sormet ihan jäässä. Popin talvihanskat, Popin paksut fleecetumput ja sellaiset talvirukkaset missä on pörröinen sisus kokeiltu.. Seuraavaksi testaan alle Ruskovillan lapasia. Ehdotuksia? Olisko jotkut nahkahanskat hyvät?

Kommentit

  1. Meillähän on täällä napapiirin seutuvilla talvisin yleensä pakkasia paljon reilummin kuin teillä siellä etelässä. Meidän pojilla ei ole yksiään popin tai muiden parempien merkkien kintaita. Ostan oikeastaan aina halvimpia mitä löytyy. Mutta kinttaan alle laitan joko nalle-tai 7-veljestä langasta tehdyt lapaset. Fleece eristää huonosti, villa hyvin. Ja oon havainnut, että jos ei villasukkia ole jalassa pojilla, niin sormet on jäässä. Taidat maksaa ihan suotta niistä ruskovillan vanttuista. Osta normilapaset myyjäisistä niin tarkenee ja pääset halvemmallla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me siis saatiin Simon serkulta noita Ruskovillan kypärämyssyjä ja tumppuja, en oo raaskinu niitä ite ostaa :) vois tietty itekin kutoa jotkut lapaset kun noita lankoja riittää (muttei aikaa..).

      Poista
    2. Tosi helppo homma neuloa noiden lasten kans... Sullaki ratkes nyt kerralla kaikki vapaa-ajan ongelmat kun neulot kaikki ne runsaat luppoajat ;)
      Mitkä oli neidin mitat 5kk nla:ssa? Meidän jätkän 6kk oli 64cm ja 8,8kg isot veljet ollu 10cm pidempiä. Mutta ne onki korvikkeella olleet alusta asti. Tämä pikkukirppuhan syö kyllä soseitaki mutta pituus on silti mitätön.. Mutta vielä ne ehtii kasvaa. En jaksa alkaa ressaamaan...

      Poista
    3. Mulla on alotettuna tytölle sellanen vauvanpeitto.. Valmistunee sit kun mitään peittoja ei enää ees tarvita. Neidin 5kk mitat 6880g ja 63,5cm. Painoa tullut kuukaudessa 230g ja pituutta vaan puoli senttiä.

      Poista
  2. Yks neuvolatäti sanoi mulle, että imetetyill vauvoilla tulee usein pituusnotkahdus just alle puolvuotiaina ja se on normaalia ja tasaantuu kun alkavat saada kiinteestä proteiinia lisää :)

    VastaaPoista
  3. http://www.pientenparhaaksi.fi/product_details.php?p=488

    Noi on ollut mun mielestä parhaat, ei oo kertaakaan ollut pojan kädet kylmänä, vaikka olisi kuinka paljon pakkasta.

    VastaaPoista
  4. "Jumbon cittarissa tein ruokaostoksia ja kassoilla ihmettelin missä mun kori on. Kori ja ne ostokset löytyi toisesta päästä kauppaa... Tänään neuvolassa löysin tissieni välistä joulupukkitarran (?!)." - TIRSK! :DD

    VastaaPoista
  5. Repesin tolle joulupukkitarralle täysin :D Pitkään aikaan en oo millekkään nauranu näin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rv 17

Heti alkuun masukuvaa rv 17+0. Maha on kasvanut ihan älyttömästi! Ja myös selkä on ollut kipeä, eikä ihme kun pitää tuota möhkälettä kannatella. Tässä vielä vertailun vuoksi masukuva viime viikolta (rv 16). Tässä maha on mun mielestä tosi paljon pienempi kuin rv 15. Mahan koko riippuu kyllä aika paljon siitä, mitä päivän aikana on syönyt. Tällä viikolla kävin ekaa kertaa koko raskausaikana uimahallissa. Tykkään uida ja normaalisti uin sen 0,5h + 0,5h tai sitten koko tunnin putkeen. Mutta nyt huomasin kuinka tämä raskaus on romahduttanut mun kestävyyskunnon ihan totaalisesti! Ekan 10 minuutin jälkeen oli pakko siirtyä sinne hitaiden radalle ja 20 min jälkeen olin jo niin poikki (ja kiukkuinen niiden hitaiden matelijauimareiden vuoksi), että oli pakko mennä saunaan huilaamaan. Ja maha tuntui uidessa siltä, että se vaan hidastaa koko touhua. Vähän kuin olisi uinut joku kivireppu mahassa! Ensi viikolla uusi yritys.. Pääsin niistä järkyttävistä päänsäryistä eroon vähäksi aikaa kun a

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Rv 27+3

Tässä taas tämän viikon masukuvaa. Maha on jatkanut kasvuaan, mutta vieläkään se ei näy ollenkaan takaapäin ja ei pahemmin edestäkään jos on esim. musta paita päällä. Kävin perjantaina pitkästä aikaa leffassa (ja onnistuin jopa istumaan sen 2h paikoillaan käymättä kertaakaan vessassa!). Leffassa oli aika voimakkaat musat ja pikkusella tosi vahvat potkut... Ilmeisesti mahatyyppi kuulee jo ääniä ulkomaailmasta. Lauantaina kierreltiin miehen kanssa koko päivä kaupoilla. Jaksoin reissun tosi hyvin, kiitos vaan sille kuka keksi tuon tukivyön. Ilman sitä en enää kävelis yhtään mihinkään. Koska tämä mun tissiosasto näköjään yhä jatkaa kasvuaan jouduin käydä ostamassa taas uudet rintsikat. Meinas kuulkaa usko loppua siellä sovituskopissa. Nyt mulla on tasan yhdet sopivat rintsikat, kokoa 75G!! Mä en edes halua tietää mihin sfääreihin nää tissit paisuu siinä vaiheessa kun alan imettää. Tänään kävin tallilla koiran kanssa rämpimässä lumisella pellolla, uimassa ja illalla vielä kävelylenki