Siirry pääsisältöön

Melkein kylpylässä

Olimme suunnitelleet täksi viikonlopuksi kylpyläreissua. En vain osannut päättää varataanko huone Turun Caribiasta, Haikosta vaiko Aulangolta. Mies ehdotti jo, että lähtisinkin kylpyläreissulle ihan yksin nukkumaan. Torstai-iltana päätettiin sitten varata hotellihuone Flamingosta. Simo meni anopille yökylään, vauva tuli mukaan hotelliin.

Meillä meni koko päivä shoppailujen ja syöminkien parissa ettei ikinä päästy sinne kylpylään asti. Lisäksi mies unohti kaikki pakkaamansa tavarat kotiin (!?). No kävin sitten ihan vaan hotellihuoneessa kylpemässä.

Sain isänpäivälahjat ostettua (miehelle Carcassone-lautapeli, omalle isille Body Shopin piparminttujalkarasva) ja itselleni löysin Zarasta talvisaappaat. Mulla on sellainen pieni ongelma, että pohkeet on todella leveät ja pitkät. Ja pohkeet on myös eriparia, toinen 4cm paksumpi, joten saappaiden osto on todella vaikeaa. Yleensä saan jonkun mallin tungettua tuohon ohuempaan jalkaan, mutta sitten en siihen toiseen. Jotain mystistä mun pohkeille on tapahtunut, koska sain kaikki sovittamani Zaran saappaat survastua jalkaan. Ehkä mun jalat on surkastunut ja kaikki laardi siirtynyt tuohon keskivartaloon...?

Tykkäsin tuosta Flamingon hotellista paljon: huone oli tilava ja aamupala monipuolinen. Syömässä käytiin Amarillossa. Tyttö nukkui meidän välissä joten matkasänkyä ei tarvittu. Gracon kaukalo + matkarattaat oli kätevä peli tällä reissulla.

Tänään oli vielä ratsastustunti ja pääsin hyppäämään esteitä parin vuoden tauon jälkeen. Muistelen, että Simon odotusaikana kävin viimeksi estetunneilla omalla hevosella. Joten vähän jännitti, varsinkin kun sain sellaisen hepan jolta toinen ratsastaja meinasi tippua viime tunnilla. Ja vielä enemmän jännitti se kun mua ennen oleva ratsastaja tippui kaks kertaa... Tunti meni onneksi hyvin. Onneksi nämä raskaudet ei ole vaikuttanut ratsastamiseen, mitä nyt keskivartalon lihakset on huonommassa kunnossa.

Kommentit

  1. Tollanen hotellireissu kuullostaisi kyllä hyvältä :) Ja just Flamingossa kun pääsis shoppailee samalla :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o