Siirry pääsisältöön

JouluvalotNämä viime jouluna ostetut pallot olen moneen kertaan kironnut alimpaan helvettiin. Aluksihan en saanut niitä toimimaan, yritin palauttaa niitä ja kaupassa vähän kiristelivät noita lamppuja. Ne syttyy ja sammuu miten sattuu. Nyt tuo insinöörimies vähän fiksaili niitä niin toimii taas :)


Tämä tähti on ikivanha ja siinä on ihan liian lyhyt johto.. Pitää viritellä sitä vielä vähän ylemmäs.


Simon huoneessa on vanha sydänvalo, jonka olen joskus kauan sitten ostanut Ikeasta.

Ostin Ikeasta myös sellaisia pöydälle laitettavia ledi"kristalleja". Simo rakastaa niitä. 

Haluaisin hommata vielä jotkut kivat joulu/talviverhot. Ehkä sitten veronpalautuksista...

Meillä on täällä edelleen kaikki muut paitsi minä vähän räkäisiä. Taitaa mennä kotona tämäkin päivä.

Kommentit

  1. Hullua ettei teillä ole vielä lunta! Meillähän lapset hiihtää, pulkkailee, potkuroi ulkona ihan täysillä. Ja just paketoin kuravaatteet pois käytöstä. Niitä tarttee seuraavan kerran vasta huhtikuussa.
    Mulla haluttais kauheasti noita jouluvaloja laitella, mutta meonasn säästellä ens sunnuntaihin. Lausntaina esikoisen synttärijuhlat ja haluaisin sieltä kuvia ilman "joulua".

    VastaaPoista
  2. Tuo näyttää hassulta, kun vielä ei ollut lunta tuolloin, kun otit kuvat. :D Mutta näihän se meni, että lumi tuli vasta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o