Siirry pääsisältöön

Miikkarikutsut

Tämä mun rakas ipad ei jostain syystä enää suostu lisäämään kuvia tänne ollenkaan? Eilen pääsin tyttöjen kanssa vähän lilluttelemaan Flamingo Spahan. Teki hyvää!

Mulla oli tänään Me&i-kutsut. Täällä oli kahdeksan aikuista ja neljä lasta. Melkoinen härdelli siis. Koko aamun säädin leipomusten kansaa ja piirakat onneks onnistuikin ihan jees. Mikropopparit onnistuin polttamaan.

Itselleni ostin farkut ja uudet joogahousut, Simolle poliisipaidan. Tytölle oon jo aiemmin tilannut keltaisen puputunikan ja pupujumppiksen. No kalliitahan noi housut on, mutta perustelin itelleni että tarvitsen toisetkin farkut kun tällä hetkellä vain yhdet farkut mulle mahtuu. Ja noita joogahousuja tulee pidettyä joka päivä niin on hyvä olla useammat jos toiset on pesussa :)

Käykääs osallistumassa arvontaan http://tuttirallia.blogspot.fi/

Kommentit

  1. Mulla on ens viikolla kutsut. Mitäs piirakoita teit? Pitäis varmaan alkaa tarjottavia hiljoskelleen suunnitella. Meidän isoilla pojilla on kans ne poliisiautopaidat. Kuopukselle meinasin kutsuiltani tilata sen vihreän puouhaalarin. Juniorille sen oranssin oravapaidan ja esikoiselle uuden päälallopaidan. Ja pipot meinasin isommille kans tilata. Kalliiksi tulee, mutta laskule ko ottaa niin ei niin pahale tunnu ;)

    VastaaPoista
  2. Tein kinkku+ananas+aurajuusto ja mustikka+vadelma. Unohdin ostaa leivinpaperia ja jauhojakin oli liian vähän, joten oli taas vähän säätöä..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o