Siirry pääsisältöön

Tyttö 6 vkoa

Tyttö 6 vkoa tässä hei! Tulin vähän kirjoittelemaan millainen neiti olen. No ensinnäkin akne on nyt helpottanut ja olen taas ihan siloposki. Kasvoissa on vielä hiukan kuivuutta, mutta muuten ihoni on hyvä. Myöskään vaippaihottumaa ei ole, vaikka peppuni pyyhitäänkin vaipan vaihdon yhteydessä niillä saatanallisilla Natusanin peppupyyhkeillä. Kylvyssä käyn kerran viikossa.

Olen kova neiti syömään tissiä. Joskus isi on tarjonnut myös tissimaitoa pullosta, mutta senkin juon mukisematta. Olen kova neiti paukuttelemaan ja kakkimaan, mutta vatsaani silti välillä kipristelee. Päivisin viihdyn mieluiten sylissä pystyasennossa. Öisin nukun äidin ja isin välissä. En valvo tai huutele öisin, mutta otan välillä pienet maitohörpyt. Aamuisin aloitan ähistelyt siinä viiden maissa, mutta herään kuitenkin vasta myöhemmin. Ähistelyillä on vaan kiva saada muut hereille.


Käytän tällä hetkellä 56 senttisiä vaatteita. Kasvan kovaa vauhtia. Äiti on joutunut itku silmässä jo laittamaan pienimpiä vaatteita pois. Joudun ikävä kyllä aika usein pukeutumaan isoveljeni vanhoihin vaatteisiin.

Kuulemma isoveljeltäni lähti tukka jossain vaiheessa pois. Näin kävi myös minulle. Jotkut sanovat, että näytän ihan isoveljeltä.Luonteeltani olen kuulemma hieman veljeäni voimakkaampi. En tykkää jos minut jätetään yksin makoilemaan ja silloin myös ilmaisen mielipiteeni kovaäänisesti. Vaunuissa en suostu olemaan ellei olla koko ajan liikenteessä. Mieluiten matkustan äidin rinnalla manducassa.


Olen myös alkanut hymyilemään ja höpöttelemään. Hymyjä en mielelläni kuitenkaan jaa kameralle. Ainoastaan ihmisille ja hymynaaman kuvalle.

En pidä siitä kun kynsiäni leikataan. Haluaisin kasvattaa jo vähän naisellisemmat kynnet.

Minua kutsutaan useimmiten ihan vaan tytöksi. Oikean nimen saan kuulemma lokakuun alussa. Äitini kutsuu minua edelleen myös välillä melamieheksi.
Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o