Siirry pääsisältöön

Jälkitarkastus

Kävin tällä viikolla jälkitarkastuksessa. Hemoglobiini oli 150 ja verenpaine 90/60. Outoa, koska se on aina ennen ollut tyyliin 115/75? Paino oli tippunut säälittävät 6 kiloa. Terkkari kommentoi, että paino on tippunut hyvin. Mietin, että tais olla huono vitsi tai suoranaista vittuilua tuo kommentti :D No mutta minä jatkan herkutteluja entiseen malliin ja uskoisin, että paino lähtee siinä vaiheessa taas tippumaan kun vauva syö muutakin kuin rintaa. Näin kävi ainakin Simon kanssa. Maitoa on nyt tullut hyvin niin en jaksa riskeerata sitä syömisiä kyttäämällä.

Tällä viikolla maanantaina käytiin koiran kanssa ekaa kertaa rally-tokossa. Meni yllättävän hyvin. Tiistaina pitkä vaunulenkki. Käytiin siinä välissä kaupassa ja meinattiin miehen kans unohtaa koira kaupan ulkopuolelle.. Ehkä molemmilla vähän liikaa univelkaa? Keskiviikkona kävin neljän kuukauden tauon jälkeen zumbassa. Oli tosi kiva päästä hikoilemaan kunnolla. Eilen kävin vielä ratsastamassa. Ja tän päivän urheilusuoritus oli se kun kävin autolla Subissa.

Mies lähti Suomi-Espanja peliin. Simo on jo nukkumassa. Me täällä tytön kanssa ollaan vielä hereillä ja mua harmittaa kun en käynyt ostamassa mitään karkkipussia.

Hauskaa viikonloppua!


Kommentit

  1. Kyllä se paino siitä varmasti putoaa ajan myötä :)!!

    Mulle meidän silloinen terkkari kommentoi ekassa neuvolassa 4 viikkoa synnytyksen jälkeen, että "Niin sulla on vielä aikalailla noita kiloja jäljellä". Meinasin tempasta turpaan heti :)

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Eiköhän ne kilot sieltä vielä sula. Zumbassa ainakin luulis kalorien palavan. Itse aloitin viime viikolla ja hauskaa oli, vaikken osannut liikkeitä kunnolla ollenkaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o