Siirry pääsisältöön

Rv 39+3

Täällä sitä ollaan edelleenkin vauva masussa. Viikonloppuna mun hermoja on taas koeteltu.. Käytiin lauantaina tutustumassa Helsingin observatorioon. Sinne päästäkseen piti ensin kävellä helvetillinen ylämäki. Jotta pääsi tähtitorneihin piti kävellä paljon portaita. Tuli sitten vielä käveltyä torikahveille ja sieltä shoppailemaan. Sanoinkin miehelle, että tämän keikan jälkeen olisi hyvä lähteä synnytämään..

Mulla oli jo aamusta asti ollut jotenkin outo olo. Jaksoin hirmu hyvin kävellä. Illalla kävin koiran kanssa lenkillä ja otin kokeeksi pari juoksupätkää. Kotiin kun pääsin tuli paha olo, vatsa meni ihan sekaisin ja Simon synnytyksestä tutut aaltomaiset selkäkivut alkoivat. Niitä tuli koko ilta. Soitin jo äidillekin, että jos tulisi hakemaan koiran varmuuden vuoksi hoitoon. No mitä kommentoi mun äiti: "et sinä vielä tänä yönä mihinkään synnyttämään lähde". Ahaa, no kiitos vaan.. Just tämänhän halusinkin kuulla.

Ei tullut lähtöä ei. Menin nukkumaan ja seuraavana päivänä ei tullut supistuksen supistusta. Mäyräkoira lähti hoitoon ja tulee takaisin vasta kun meitä on neljä. Mieskin palaa keskiviikkona töihin ellei vauva synny ennen sitä.

Kommentit

  1. Ai oot vielä yhessä kasassa. Mie aattelin jo että oot synnärillä ko ollu niin hiljaista:)

    VastaaPoista
  2. Voihan vauva, tule ny jo! Tsemppiä äiteelle! :)

    VastaaPoista
  3. Jaksuja loppumetreille, ei ole enää kauaa kun teitä tosiaan on neljä! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o