Siirry pääsisältöön

Kuulumisia


Että tommonen neiti sieltä sitten putkahti!

Perjantaina se limatulppa tosiaan lähti päivällä ja illalla käytiin reippaalla kävelylenkillä. Eka supistus tuli klo 21.40 ja niitä tuli n. 7min välein pari tuntia. Soittelin synnärille ja sain ohjeeks lähtee tulemaan heti ekan selvästi kipeän supistuksen jälkeen. Yritin mennä nukkumaan ja sitten ne ekat kipeet supistukset tulikin. Soitin anopin meille ja lähdettiin. Mun maha meni johonkin ihme kramppiin ja en voinut yhtään rentoutua supistusten välillä, automatka oli tuskaa.

Synnärillä ei onneks ollut ruuhkaa. Oltiin käyrillä ja supistuksia tuli, mutta ei mitenkään kipeitä. Olin 3cm auki ja lähdettiin ulos vielä kävelemään. Kävellessä supistukset voimistui ja 4cm kohdalla lähdettiin saliin. Sain ilokaasua ja 5cm kohdalla pyysin epiduraalin. Synnytyksen kestoksi merkattiin 5h45min ja ponnistusvaihe 15min. Ponnistusvaihe oli kamala avosuisen tarjonnan vuoksi, tuntui että koko perse repee. Ihme kyllä mitään repeämiä ei tullut ja tikkejä ei tarvittu. Tyttö sai pisteet 9-9-10 ja imi hienosti jo salissa.

Siirryttiin osastolle kahden hengen huoneeseen, koska perhehuoneet oli täynnä. Sain onneksi olla huoneessa yksin. Pyysimme päästä kotiin jo seuraavana päivänä, mutta koska vauvan paino oli tippunut 7% ja kakassa verta jouduimmekin seuraavaksi yöksi lastenosastolle. Itse menin ihan paniikkiin kun näin pienen niissä letkuissa. Yön ajan meni nesteitä ja happisaturaatioita seurattiin. Kakat muuttui sitten onneksi normaaleiksi. Sokereita seurattiin ja pääsimme sitten seuraavana iltana kotiin. Eilen vielä käytiin punnitsemassa vauva ja ottamassa tulehdusarvot. Kaikki oli kunnossa onneksi.

Tyttö syö hyvin ja imetys on lähtenyt käyntiin sata kertaa paremmin kuin viimeksi. Painoa jäi synnärille viitisen kiloa.

Kiitos kovasti kaikille onnitteluista :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o