Siirry pääsisältöön

Sitä sun tätä

Mä pääsen tänään shoppailemaan keskustaan ihan yksin! Ja illalla vielä miehen kanssa teatteriin. Simo menee mun porukoille hoitoon. Kiva päivä siis tiedossa! Ens viikolla pääsen toivottavasti myös kampaajalle.

Pitäisi ostaa ainakin imetysliivit (ehkä Bravadon?), jotain masurasvaa ja uudet kengät. Ehkä jotain vauvanvaatteitakin...

Ne meidän tuplarattaat ei ole vieläkään tullut. Niiden piti siis tulla tällä viikolla... En tiedä pitäiskö kysellä muistakin kaupoista, kun haluaisin ne kuitenkin heti käyttöön. Pikku Hurmurista siis varattiin ne. Katsoin netistä, että myös Vaunu-Aitta myy Phil&Tedsiä täällä pääkaupunkiseudulla.Pitäisi soitella synnärille ja varata tutustumiskäynti. Myös Simon 1-vuotiskuvaus pitäisi varata.

Mietin vähän mitä pitäisi ostaa vielä ennen vauvan syntymää. Ainakin nämä:

-rintakumit
-pari tuttia
-imetyspaitoja (myin suurimman osan pois Simon imetyksen loputtua, tyhmä minä!)
-Simolle turvaistuin (jotta vauva saa kaukalon)
-vaippoja

Lisäksi haluan synnärille mukaan ison salmiakkipussin, säästöpakkauksen pillimehuja, Fazerin jättisuklaarasian.. ja mies saa luvan tuoda mulle jotain mäkkisafkaa! 

Eilen mittailin taas verensokereita ja kaikki 8 arvoa oli kunnossa. En kyllä edelleenkään tykkää yhtään tuosta pistämisestä. Sormet on kipeinä ja veren näkeminen tekee vieläkin tiukkaa. Paino on alkanut taas pikkuhiljaa nousta ja ainakin eilen tunsin oloni turvonneeksi. Oltiin eilen anopilla kylässä ja katselin kateellisena vierestä kun muut söi kääretorttua, piimäkakkua ym. herkkuja.

Kommentit

 1. Koska sulla olikaan la kun tuota synnäri tavaraa pohdiskelet? Vaihtuuko sulla synnytyssairaala tälle tulokkaalle? Mie en aatellu käyä tutustuun, tiedetään minne kerrokseen mennä ja se saa riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laskettu aika on vasta 5.7. Ja synnytyssairaala vaihtuu. Naistenklinikalle ei remontin vuoksi oteta kuin riskisynnyttäjiä, joten Porvooseen olisi tarkoitus mennä tällä kertaa (jos kaikki sujuu hyvin).

   Poista
 2. Täällä meillä päin ei edes saa mennä tutustumaan noihin tiloihin. Se oli musta ihan pyllystä. Oli vaan sellanen puoli päivää kestävä ns. synnytysvalmennus missä kerrottiin synnytyksestä, mihin pitää mennä ja millanen paikka se on. Näytettiin siis vaan powerpointilla kuvia. Täällä on tehty kuulemma päätös ettei sinne saa mennä käymään ja katsomaan. Ihan tyhmää minusta. Oisin niin halunnu nähä jo etukäteen mihin pitää mennä ja millasta siellä on eikä vaan katsoa kuvia. Mää olin muutenkin osastolla jo valmiiksi niin synnytykseen meno oli sitten helpompaa, kun kätilö saatto meidät, mutta ois se ollu silti tosiaan kiva nähä se paikka. Ja tosiaan toisen synnytyksen kohdalla sinne ei saa edes mennä. Siis tohon valmennukseen ellei sitten oo niin, että oot muuttanu toisesta kaupungista. Tosin miksipäs sinne uudestaan edes pitäis mennä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli vuosi sitten Naistenklinikalla se valmennus ihan synnytyssalissa :) Porvossa järjestetään uudelleensynnyttäjillekin tutustumiskäyntejä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o