Siirry pääsisältöön

Rv 36

Tänään alkoi rv 36. Alan kuulkaas olla jo ihan kypsä tähän odotukseen! Eilinen oli ehkä vähän turhan rankka päivä: ensin lykin aamupäivällä rattaita tuolla helteessä, päivällä pulikoitiin Flamingossa ja illalla vielä lenkillä koiran kanssa. Sen jälkeen makasin vaan hikisenä sängyssä ja tuntui siltä että pää räjähtää. Ehkä verenpaineet vähän heittelee? Nyt on kahtena viimepäivänä myös näkynyt tähtiä... Mua ei oo vaan tehty olemaan raskaana näillä helteillä. Onneks ens viikolla on vika neuvolalääkäri ja pääsee tsekkauttamaan nuo verenpaineet ym.

Kokeilin tässä yks päivä myös pyöräillä. Jäi se lenkki aika lyhyeks kun maha kinnas vastaan... Sellasella mummomallisella pyörällä vois ehkä vielä onnistua, mutta ei tuolla maastopyörällä.

Tän aamuisen puistoreissun jälkeen tuli samanlainen tuskanhiki kun eilen ja alavatsaa kiristeli n. tunnin verran. Onneks se sitten meni ohi kun aloin jo miettiä pitääkö tässä lähteä synnyttämään.

Että syntyis jo tää vauva! Oon jo alkanut haaveilemaan mitä kaikkea sitten voin taas tehdä.. voin käydä ratsastamassa, nukkua selällään ja syödä mitä huvittaa! Ottaa pari lasillista sangriaa ja pukeutua tavallisiin vaatteisiin. Sitä odotellessa...

Kommentit

  1. Mulla näkyi tähtiä raskausmyrkytyksen takia. Mainitse ihmeessä lääkärille, jos tulee vielä näköhäiriöitä. Sori, en halua pelotella siis mutta varulta kai parempi tarkistaa ja paineethan ne katsoo varmaan ihan muutenkin. Tsemppiä "kalkkiviivoille"!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o