Siirry pääsisältöön

Ylitin itseni

Mittailin eilen sokereita ja yksikään arvo ei taaskaan ylittynyt. Ainoa mikä nosti sokereita vähän enemmän (1h arvo oli muistaakseni 7,2) oli kokeeksi nautittu, ei niin terveellinen aamupala: cappuccino (jossa sokeroitua maitojauhetta), 2dl Elovena-kauramuroja maidolla ja 2 juustosiivua. Banaaneista, omenoista ja viinirypäleistä tulee myös jostain syystä tosi paha olo, ehkä niissä on enemmän sokeria? Satsumat ja kiivit on ok, samoin muut kirpeät hedelmät.Tänään ylitin itseni ja menin käymään MLL:n perhekahvilassa! Johan mä olen syksystä asti sinne yrittänyt päästä... Ehkä sitten ens vuonna uusiksi. Hyvä minä! Simo tosin käyttäytyi aika kehnosti ja kävi pari kertaa syömässä jonkun toisen lapsen kakut lautaselta... Tunsin myös oloni tosi vanhaksi, koska melkein kaikki muut äidit olivat n. 20-vuotiaita. No vanhahan mä olenkin.

Ei muuta kun hauskaa viikonloppua!

Kommentit

 1. Viinirypäleissä on tosi paljon sokeria ja mulla kans nakkas tosi huonon olon silloin kun Leeviä odotin ja mun piti kans sokereita mittailla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun muistelen niin mulla tuli kyllä ihan jo alkuraskaudessa viinirypäleistä oksettava olo ja ei oo niitä pahemmin syönyt sen jälkeen. Mutta omenia oon kyllä pystynyt tähän asti syömään, outo juttu!

   Poista
 2. Meijän perhekahvilassa oli ihan toisellalailla. Siellä oli enemmänkin vanhempia äitejä kuin ihan nuoria. VAikka siis oli paljon nuoria, mutta oli myös vanhempia sopivassa suhteessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän mammaryhmässä taitaa olla kaikki päälle 3-kymppisiä.. mutta noin muuten täälläpäin on paljon nuoria äitejä. Tunnen oloni neuvolassa aina ihan ikälopuksi :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o