Siirry pääsisältöön

Yöryömijä

Tänään aamulla joskus 8 maissa laitoin pojan nukkumaan pinniksen ihan toiseen päähän mahalleen vaippasiltaan. Tunnin päästä heräsin siihen, että poika oli äheltänyt itsensä meidän pedin puolelle ja pötkötti siinä pää kohti mun jalkoja! Hetken seurailin sen touhuja, ja se todellakin punki jalkoja pepun alle ja siten pääsi eteenpäin möyrimään. Ei todellakaan tee tätä päiväsaikaan!

Kävimme myös hakemassa passin poliisilaitokselta. Valokuvan otto oli hankalaa hommaa. Valokuvaaja istutti pojan pallille ja mun piti tukea sitä alhaalta pepusta niin ettei omat kädet näy kuvassa. Poika heilu kuin heinämies.. lopulta kuva saatiin kuitenkin otettua.Tänään onkin luvassa pakkailua, koska lähdemme huomenna viikon automatkalle. Suuntaamme ensin Lempäälän Ideaparkkiin, siitä Porin Yyteriin, Tuuriin ja lopuksi mökille.

Jee, taas yksi lukija on tullut lisää! Nyt meillä on jo 48 lukijaa, vielä kun tulee 2 lisää niin järjestän vauva-aiheisen arvonnan :)

Kommentit

 1. Simo on huippu! :) Aikamoinen liikuskelija. Hassua et vauvat tarvii nykyään oman passin..
  Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 2. Täällä kans möyritään, ei uskalla selkää edes hetkeksi kääntää, kun poika on hoitopöydällä. Mukavaa reissua teille!

  VastaaPoista
 3. Meillä on kans ryömintää havaittavissa,vaikka miten laittaa tilaa väliin niin eikös Julius oo kohta mönkiny kainaloon :) Ihana kun nukkuu kainalossa mut varsinainen patteri ainakin nyt kun on lämmintä muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, oon miettinyt et haistaakohan Simo jotenkin yöllä maidon ja lähtee sinnikkäästi mönkimään sitä kohden..

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o