Siirry pääsisältöön

3kk neuvola

Eilen käytiin taas neuvolassa. Tällä kertaa mieskin pääsi mukaan. Neuvolatätiä sijaisti neuvolasetä. Setä oli Simon mielestä aika pelottava, koska jo alussa pääsi itku kun testattiin moroa.. Voi meidän pientä :)

Paino 6440g (+1kg)
Pituus 62cm (+4cm)
Pipo 41,2cm

Ja neuvolasedän kommentit:
"Suloinen poika! Hienosti kasvaa ja kehittyy. Täysimetyksellä painoa tullut hienosti. Iho siisti. Tarkasti seuraa ympäristöään. Pään kannatus hyvää. Näkee, kuulee."

Rota meni taas mukisematta suuhun. Iso itku tuli kun piikit laitettiin molempiin reisiin :/ Onneksi oli poika isin sylissä kun mun oli niin vaikea sitä katsoa. Oikein kyyneleet tuli pikkusella silmiin.

Rokotusten jälkeen tuli illalla kitinää ja itkuisuutta. Laitoin kahteen otteeseen supon. Yö meni onneksi hyvin, mutta nyt aamuyöstä heräili vähän väliä. Meinasin jo, että pitääkö vielä aamullakin laittaa suppo. Nyt nukahti taas onneksi sitteriin.

Mun kone hajosi eilen... Kaikki kuvat meni samalla! Onneks miehen koneella on vissiin suurin osa kuvista tallessa. Joten voipi tulla hieman taukoa kirjottelussa.

Lukijoitakin on tullut paljon uusia, tervetuloa! Järjestän sen lupaamani arvonnan lukijoiden kesken kunhan saan uuden koneen.

Kommentit

  1. pelottavan monella on nyt tietokone hajonnut. siirränkin varmuuden vuoksi nyt samantien kaikki omat kuvat varmuuskopiona tikulle. :)

    VastaaPoista
  2. Kannattaa todellakin tehdä niin :) Onneks otin kuvista kopiot joskus öö.. talvella? Niin ei ihan kaikki kuvat sentään mennyt.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o