Siirry pääsisältöön

Hymynaama

Simo oppi eilen tarttumaan helistimeen :) Ja helistin meni heti yllätys, yllätys suuhun...

Toinen mitä on ahkerasti harjoiteltu on selältä masulleen kierähdys. Aina kun laitan pojan leikkimatolle se heittää molemmat jalat ilmaan ja kierähtää kyljelleen. Siitä yrittää ähistellä masulleen, mutta ei osaa vielä siirtää sitä alimmaista kättä alta pois. Uskoisin, että kohta varmaan onnistuu jo kääntyily toisinkin päin.

Matkalla Simo sai myös ensimmäistä kertaa hihityshepuli-kohtauksen! Naureskeli ihan hervottomasti ties kuinka pitkään.. Tänään Simolla on ollut ihan ihme päivä.. Mentiin nukkumaan n. 22.30, heräsi syömään 3.30 ja sitten klo 7 maissa söi, nukahti hetkeksi ja sen jälkeen alkoi pinnasängystä kuulumaan erittäin kovaäänistä yksinpuhelua.. Kurkkasin sänkyyn ja siellä se jutteli nyrkki pystyssä pinnasuojan reunassa olevalle nallen naamalle. Ei tullut mamman nukkumisesta sen jälkeen enää mitään. Normaalisti heräilee vasta siinä 9-10 maissa. Aikaisesta aamuherätyksestä johtuen sälli nukkui 3h päiväunet ja sen jälkeen nukkunut myös ahkerasti.

Eilen kiertelin kirppareita, kerrankin ilman vauvaa! Simo kun tuppaa aina kirpparilla hermostumaan kesken parhaiten löytöjen.. Nyt oli hyvä löytöpäivä! Ostin mm. pussillisen erilaisia helistimiä 1,5e, Me&I froteisen pilvibodyn 1,5e ja Polarn O.Pyret paidan 3e.

Hymynaama-helistintä olen myös metsästänyt ja löysinkin sellaisen viime viikolla. Pussissa oli muitakin vauvaleluja ja se maksoi 1,5e. Kyseessä on keltainen roikkuva hymynaama. Ilmeisesti tein melkoisen löydön, koska huuto.netistä tuollaisesta oli muutama päivä sitten maksettu 40 euroa!

Olen muuten hieman hurahtanut noihin Polarn O.Pyret vaatteisiin.. Lähinnä käytettynä olen niitä ostanut Facebookin kautta. Ne on vaan tosi laadukkaan oloisia ja bodyjen malli sopii hyvin meidän pojalle. Lisäksi niillä on hyvä jälleenmyyntiarvo jos uutenakin ostelee :)

Muuten en saa nyt enää ostella enää koon 62 vaatteita. Meillä on niitä niin paljon ja pelkään, ettei kaikkia ehditä edes käyttää. Isompia vaatteita olen yrittänyt kirpparilta ostella, mutta jotenkin niitä ei ole niin kiva ostaa kun noita pieniä 50-56 kokoisia mitä raskausaikana hamstrasin.

Kommentit

  1. Me&I pilvivaatteet on ihania. Olisin halunnut itselleni paidan, mut kokoja ei enää ole. No, ei voi mitään. Pop:in vaatteita en ole vielä testannut, mutta kovasti niitä kehutaan. Pitää varmaan joku kerta hankkia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o