Siirry pääsisältöön

Operaatio lelujen karsinta

Meillä on aivan liikaa leluja. Jossain vaiheessa leluja oli kaksi pientä korillista, joista toinen oli aina kellarissa ja sitten käytiin välillä vaihtamassa. Nyt laatikot ovat suurentuneet ja niitä taitaa olla neljä tai viisi. Viikonloppuna alkoi lelujen karsinta, sillä tulevan putkirempan vuoksi joudumme tyhjentämään koko häkkikellarin.

Mies suoritti aluksi karsinnan "roskalelut, "myytävät lelut" ja "säilytettävät lelut". Suurin osa leluista olikin pehmoleluja. Ne käytiin lasten kanssa läpi mitkä säilytetään ja mitkä myydään. Noin puolet jäi jäljelle.

Myytävien joukossa oli mm. kaikki Brion puulelut, palikkalaatikot, puiset palapelit, helistimet, perässä vedettävät lelut, pinottavat tornit, kassakone ja toinen parkkitalo. Laitoin kaikki fb-kirppikselle myyntiin. Lisäksi hankkiudun eroon Dubloista. Niillä ei enää leiki kumpikaan, kun Simoa kiinnostaa vaan pikkulegot.

Lelut jotka jäivät ovat nukketalo, Fridan pari nukkea, pikkuautot, parkkihalli, junarata, muumitalo, Turtlesit ja jotain pikkuleluja.

Lelut menivät tosi hyvin kaupaksi! Myin samalla myös kaikki lasten muovilautaset pois. Ajattelin, että lelujen myymisestä tulisi kauhea huuto, mutta ihmeen helposti se sujui.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o