Siirry pääsisältöön

Työssäkäynti laihduttaa

Painoin tänään 73kg!! Tää päiväkoti-rumba ihan selkeesti laihduttaa. Ei jää aikaa napostella, hyvä kun ehtii syödä. 

Tässä yks päivä lähdin tuplia työnnellen kukonlaulun aikaan liikenteeseen (ohitin ne kaikki neljä muuta päiväkotia matkalla..), kipitin takaisin juna-asemalle ja sama homma toiseen suuntaan. Kävin matkan varrella lähikaupassa hakemassa pari juttua. Oltiin kotona vähän yli kuusi! Mulla jäi siinä tunnin verran tehokasta aikaa laittaa ruoka, iltapala, iltatoimet, koiran ulkoilutus ym. Lapset on päiväkotipäivien jälkeen ihan sippi jo seiskan maissa. 

Ja nyt teen kuitenkin sitä 6h päivää. En tajua miten kukaan yksinhuoltaja pystyy tekemään täyttä työpäivää ja handlaamaan tämän päiväkotiin viennin?

Kommentit

 1. Jonotatteko johonkin lähempänä sijaitsevaan päiväkotiin?

  Mulla tuli töihinpaluun jälkeen vuoden aikana painoa lisää 7 kg. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, mutta mun pitää vissiin tehdä uus hakemus heinäkuuta varten :/ Kunnallinen päiväkoti olis tossa 200m päässä. Tää meidän yksityinen päiväkoti on kiinni heinäkuun ja niiden päivystävä pk on eri kunnassa.. Mies jää heinäkuun lopussa hoitovapaalle, joten sen vuoksi mä yritän nyt vaan jaksaa tota touhua :D Kesäkuussa helpottaa kun sit mies pystyy kans hoitamaan noita kuljetuksia.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o