Siirry pääsisältöön

Lomahaaveita

Sain juuri tietää, että mulla on kokonaista kuusi päivää kesälomaa. Päätettiin miehen kanssa, että varataan viikon loma syyskuulle. Mies ei myöskään saanut kesälomaa heinäkuulle :( Joten heinäkuuksi lapset menevät joko varatarhaan tai mummilaan/anopille.

Olenkin surffaillut nyt matkanjärjestäjien sivuilla ja kehittänyt lievän pakkomielteen yhteen tiettyyn hotelliin Turkissa. Nyt odottelen, jos tulisi joku hyvä tarjous. Lapsista joutuu jo maksamaan täyden hinnan, mutta puolihoidon saa sentään ilmaiseksi. Tuolla hotellissa olisi lasten aktiviteetteja, katettu lastenallas, ranta ym.





Jos teillä on joku hyväksi havaittu kohde tai hotelli mielessä, niin saa vinkata!




Kommentit

 1. Täälläkin lähdetään testaamaan Turkkiin hotellia kuuden viikon kuluttua :)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin lähdetään testaamaan Turkkiin hotellia kuuden viikon kuluttua :)

  VastaaPoista
 3. Työkaveri just eilen kehui Turkin Alanyassa olevaa green gardenia. Lapsiperheen unelma paikka kuulema. Hotellialueelta löytyy kaikki tarpeellinen ja hotellialue on aidattu korkealla muurilla ja vartijat on porteilla. Hotelli on meren läheisyydessä, kuulema tunnelia pitkin pääsee rantaan. Ja all-inclusivea suositteli työkaveri. Olivat viime kesänä siellä ja nyt olivat ens kesän loman varanneet. Niin ja alle 13-v syövät ilmaiseksi.
  Niinku tässä oltais lomalle lähössä...
  Mutta käy kurkkaan http://www.tjareborg.fi/turkki/alanya/green-garden

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o