Siirry pääsisältöön

Miten päiväkodin aloitus sujui?

Viime viikolla lapset ehtivät olla kolme päivää päiväkodissa, kunnes Simolle tuli yrjötauti. Olin itse torstaina kotona lasten kanssa ja perjantaina mies jäi kotiin. Sama ihana tauti tuli perjantaina miehelle, lauantaina mulle ja Fridalle.

Luin jostain, että sitruunamehun juominen estää oksentelua. Joinkin keskiviikosta asti sitruunamehua parin sitruunapussillisen verran. Lauantaina en saanut enää mehua alas, ja sitten aloinkin oksentaa.

Fridan mielestä päiväkotiin ei ole kiva jäädä aamulla ilman äitiä. Tyttö onkin jäänyt sinne parina aamuna itkien :/ Itku kuulemma lakkaa kun äiti lähtee. 

Simo taas jää päiväkotiin mielellään. Ei oikein haluaisi lähteä kotiin, jos tulen aikaisin hakemaan.

Kotona molemmat ovat illalla ihan poikki. Frida saattaa pyytää päästä nukkumaan jo seiskan maissa. Kumpikin sammuu peteihinsä kasilta heti. Yöt on sujuneet rauhallisesti, vaikka mua varoiteltiin, että pk:n  aloitus saattaa vaikuttaa yöuniin.

Illat olen yrittänyt olla kokonaan lasten kanssa kotona. Molemmat ovat olleet tosi kiinni äidissä iltaisin. Eilen oli vähän helpompi päivä kun mies vei ja haki lapset.

Aamulla vien lapset päiväkotiin autolla klo 8. Ajan juna-asemalle auton parkkiin ja jatkan siitä julkisilla töihin. Töissä olen yhdeksän maissa. Kotiin lähden kolmelta ja olen päiväkodilla n. neljältä. Välillä saatan hakea heidät jo kahdelta heti päiväunien ja välipalan jälkeen.

Tänään olin laiska äiti ja vein lapset päiväkotiin. Sitten tulin kotiin juomaan kahvia ja kirjoittamaan blogia pitkästä aikaa :) Lähden kohta viemään koiraa eläinlääkäriin. Koira pitää nukuttaa operaation ajaksi, joten siinä menee aikaa. Voi olla, etten ehdi töihin ollenkaan vaan pidän saldovapaata tämän päivän.

Outoa olla kotona ihan yksin. Tosi outoa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o