Siirry pääsisältöön

Sadisti-hammaslääkäri

Hyh hyh. Kävin eilen taas siellä sadisti-hammaslääkärillä. Paikkasivat yhden hampaan ja repivät toisen pois. Yllätys, se puudutus ei taas oikein tehonnut. Huidoin paniikissa kun sadisti yritti jollain ruuvimeisselin tapaisella runnoa hammasta irti. Kuulemma mun pitää sanoa jos sattuu. Kuinka ihmeessä pystyt puhumaan jos sulla on suu täynnä imureita sun muita kidutusvälineitä??

No usean lisäpuudutuksen, palaneelta haisevan porauksen ja ahkeran kiskonnan jälkeen hammas saatiin pois. Tunti siinä meni. Kotona voisin kuulemma ottaa Buranaa jos tarvis. Mitään reseptiä särkylääkkeisiin en saanut. Kotona otin pari Ibusalia ja tuska oli kamala. Löysin onneksi miehelle määrättyjä Panacodeja. Viimeksi kun sellaisen otin nukahdin sen jälkeen sohvalle... Olinkin melko taju kankaalla taas, mutta kipua se ei vienyt pois. Imeskelin mehujäätä ja pidin jääpussia poskella. Lapset sai tyytyä maitoon ja muroihin kun en ruokaakaan pystynyt tekemään. Kun mies tuli kotiin se otti lapset hoitaakseen ja pääsin lepäämään. Vedin lisää lääkkeitä ja tuskailin koko illan. 

Aamulla kipu oli poissa! Vaaka näytti myös ihania lukemia :) Eilen en saanut kuin viiliä syödyksi ja sitä edellinen päivä meni sillä 500 kalorilla. 

Kommentit

 1. Se puudute ei nuulema toimi jos hammas on tulehtunut. Näin mun ihana hammaslääkäri ainaki kertoi. Mutta se poraamisen haju ja koko toimenpide on ihan kauhea! Aivan visto. Tuliko mustelmaa? Mulle tuli. Onneksi se paranee suht nopeaa. Mulla on enää vaan pienen pieni kolo jälellä.
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullu mustelmaa. Mut alaleuka on jotenki turvonnut. Luojan kiitos en suostunut siihen juurihoitoon!!

   Poista
 2. Hammasoperaatiot ovat ihan vihoviimeisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpö! Nyt ei onneks tarvi taas vuoteen ainakaan tuolla rampata.

   Poista
 3. Voi ei. Näin hammashoitajana voin sanoa, että koska ei letkut suussa pysty puhumaan niin kannattaa aina kädellä näyttää 'ohoi tänne sattuu nyt' eli nostaa vaikka käsi pystyyn. Ainakin itse hammashoitajana näin aina kehotan ennen operaatiota tekemään ja huomaan kyllä eleen, jolloin lääkäri pitää tauon, ottaa poran pois ja kysyy mikä hätänä :). Kannattaa vetää kyllä särkylääkettä jos vähänkin siltä tuntuu ja herkästi yhteys hammaslääkäriin jos parin päivän kuluttua kivut palaavat!! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o