Siirry pääsisältöön

Kaaos

Miksi meillä näyttää joka päivä tältä?


Miksi kaikki kolme lelukoria pitää joka päivä tyhjentää? Kaataa kaikki duplot lattialle? Bonuksena tyhjentää lehtiroskis tai äidin kirjahyllyn sisältö lastenhuoneeseen? Miksi?


Kun näillä laatikoilla on niin kiva leikkiä!


Mun lelut ei oo yhtään niin mielenkiintosia kun äidin kirjat tai lehdet roskiksessa!


Ja mä teen kaiken perässä niinkun isovelikin...

Olisi kiva tietää miten te ootte ratkaisseet tän lelukaaoksen?
Kommentit

  1. Meillä on hyvä ratkaisu... 2kerroksinen talo! Vanhimmilla pojilla on yläkerrassa omat huoneet ja siellä pysyy myös heän lelunsa. Tosin nyt kuopuksen myötä meilä on alakerran taas vallanneet kaiken maailman lelut. Harmi ko ylhäällä ei ole kolmea makkaria..
    Mutta miten yhdistää reilun vuoden ikänen lapsi ja kuuma takka. Se se vasta vaikeaa on! Meillä on tällä hetkellä takan eessä 2lastenpöytää kaadettuna ja aikuisten iso keinutuoli. Kaunista. Niin kaunista. Onneksi meillä ei yllätysvieraita ruukaa käydä. Niin ja keittiönpöydät tuolit on nykysin lattialle kaadettu. Ko kuopus kiikkuu niille ja siitä sitte keittiönpöydälle jammaileen. Menis seuraava vuosi helvetin nopeesti, niin pääsis näistä järjettömyyksistä ikuisesti pois!

    VastaaPoista
  2. Että mä tykkään tästä sun blogista!!!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.