Siirry pääsisältöön

Kaaos

Miksi meillä näyttää joka päivä tältä?


Miksi kaikki kolme lelukoria pitää joka päivä tyhjentää? Kaataa kaikki duplot lattialle? Bonuksena tyhjentää lehtiroskis tai äidin kirjahyllyn sisältö lastenhuoneeseen? Miksi?


Kun näillä laatikoilla on niin kiva leikkiä!


Mun lelut ei oo yhtään niin mielenkiintosia kun äidin kirjat tai lehdet roskiksessa!


Ja mä teen kaiken perässä niinkun isovelikin...

Olisi kiva tietää miten te ootte ratkaisseet tän lelukaaoksen?
Kommentit

  1. Meillä on hyvä ratkaisu... 2kerroksinen talo! Vanhimmilla pojilla on yläkerrassa omat huoneet ja siellä pysyy myös heän lelunsa. Tosin nyt kuopuksen myötä meilä on alakerran taas vallanneet kaiken maailman lelut. Harmi ko ylhäällä ei ole kolmea makkaria..
    Mutta miten yhdistää reilun vuoden ikänen lapsi ja kuuma takka. Se se vasta vaikeaa on! Meillä on tällä hetkellä takan eessä 2lastenpöytää kaadettuna ja aikuisten iso keinutuoli. Kaunista. Niin kaunista. Onneksi meillä ei yllätysvieraita ruukaa käydä. Niin ja keittiönpöydät tuolit on nykysin lattialle kaadettu. Ko kuopus kiikkuu niille ja siitä sitte keittiönpöydälle jammaileen. Menis seuraava vuosi helvetin nopeesti, niin pääsis näistä järjettömyyksistä ikuisesti pois!

    VastaaPoista
  2. Että mä tykkään tästä sun blogista!!!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o