Siirry pääsisältöön

Kerhopäivä


Tänään aamulla oli mittari nollassa, joten sain ekaa kertaa pukea muksuille toppavaatteet päälle. Simo vietiin ysiksi kerhoon ja siitä jatkoin mammakaverin kanssa kahville. Tuo 2h kerhopäivä menee kyllä nopsaan! Ehtii suunnilleen vaatteet pukea, tulla kotiin ja sitten pitääkin jo lähteä.


Simo on viihtynyt kerhossa hyvin. Ei ole vielä kertaakaan itkenyt. Kerhossa askarrellaan ja leikitään muiden 2-vuotiaiden kanssa. 


Pikkusiskon mielestä kahvittelut ja kerhoreissu oli turhan rankkoja...

Päätin nyt muuten kokeilla tuota 5:2-dieettiä. Saa nähdä miten käy :) Söin aamupalaksi pussipuuron ja lounaaksi 2 palaa tummaa leipää+keitetyn kananmunan. Lisäksi paljon vettä, kahvia ja teetä. Illalla syön vielä jotain. Nälkä kyllä vähän jo olis. Innostuin tästä kun luin Pinkin pingun blogia.

Kävin myös ostamassa hiusvärin. Aion tänään lättästä sen päähän heti kun mies kotiutuu kalareissultaan. Sävy on Toffee Delice. Saa nähdä minkälainen tukasta tulee.


Kommentit

  1. Ihana pikkusisko, suloinen! Olis kivaa nähdä millainen tukasta tuli :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o