Siirry pääsisältöön

Hiusongelmia

Tiedättehän sen ihanan tunteen kun raskausaikana ollessa tukka kasvaa, vahvistuu, kiiltää ja sitä ei tarvitse pestä juuri ollenkaan?

Ja sitten sen ihanan tunteen kun muutama kuukausi synnytyksen jälkeen tukkaa lähtee tukkoina päästä?

Mulla hiuksia lähtee älyttömästi, vaikka synnytyksestä on kulunut aikaa jo vuoden verran. Lisäksi päätä koristaa sänki, joka sojottaa yleensä kohti taivasta.

Kävin kampaajalla ottamassa raitoja tukkaan. Aiemmin keväällä oli laitettu väriä koko päähän. Kampaaja suositteli, ettei tyveä nyt värjättäisi vaan pelkät raidat riittää. Kuulemma lopputulos on sama värjätäänkö tyveä vai ei. Ja nyt mulla on sellainen kaunis maantienharmaa juurikasvu (joka sojottaa pystyssä) plus ne raidat.

Luin jostain, että biotiini saattaa nopeuttaa kynsien ja hiusten kasvua. Ostin biotiinia ja kynnet alkoikin kasvaa tosi hyvin. Tosin samalla finnejä alkoi pukkaamaan ihan älyttömästi :( Joten päätin lopettaa biotiinit ja tyytyä huonoon tukkaan.

Ehkä mun pitäis olla vaan koko ajan raskaana, niin tukkakin olis aina hyvin?


Kommentit

  1. Sama ongelma täällä! Hiuksia on enemmän viemärissä kuin päässä =s aika toivotonta. Mä söin biotiinia yli puolti vuotta ja ei auttanu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika jännä, mulla se ekat 2kk auttoi jo hyvin! Kun lopetin biotiinit lähti finnit...

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o