Siirry pääsisältöön

Ruokahommia ja dieetti nro 2

Nämä kaksi sankaria onneksi syövät jo itsenäisesti ja suht hyvin. Simolla on tapana paastota pari päivää ja sitten taas tankata. Frida syö hyvin joka päivä, mutta on alkanut vähän matkimaan Simon nirsoiluja.

Lasten lempiruokia meillä on pinaattiletut, makaronilaatikko ja broilerinkoivet (äidin inhokki!). Kumpikaan ei suostu syömään puuroa, joten aamupalat on usein rahkaa, hedelmää, leipää tai muroja. Välipalana on usein hedelmää tai marjoja. Joskus saattaa olla pullaa tai pannariakin :) En ole sokerin suhteen niin tarkka, mutta mitään keinomakeutettua lapset ei saa. Juomana on kevytmaito ja vesi. Mehua voi saada kylässä tai esim. reissussa pillimehua. Pyrin siihen, että lapset syö samoja ruokia kuin me aikuisetkin. Kalaa on joka viikko ja yritän myös keksiä jotain kasvisruokia (tosin huonolla menestyksellä).

Sitten siihen mun projektiin! Tiputin kesällä 4kg täysnutrauksella. Nyt painoa on tullut +1kg tuon kuurin jälkeen. Aloin tällä viikolla merkkaamaan kaikki syömiset kalorilaskuri.fi-sivulle (ilmainen!). Painon merkkaan PopWeight-sovellukseen. Syön aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan. 1 tai 2 ateriaa päivässä saatan korvata Nutreilla. Muuten syön ihan normaalia ruokaa mitä muutkin. Pyrin syömään 1000kcal per päivä, mutta salipäivinä syön enemmän.

Olen syönyt normaalin ruuan lisäksi enimmäkseen näkkäriä, jälkiuunileipää, kalkkunaleikettä, rahkaa, pussipuuroa ja riisikakkuja. Karkkilakossa oon ollut jo pidemmän aikaa. Tarkoitus olisi päästä raskauksia edeltäneeseen painoon.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.