Siirry pääsisältöön

Voihan miehet, osa miljoona

Viikonloppuna mies oli ensimmäistä kertaa yksin lasten kanssa. Meikäläinen rillutteli kaverin polttareissa ja meni hotelliin yöksi. Lapset oli kuulemma nukkuneet klo 21-22, ja sen jälkeen alkoi huutorumba. Simo oli nukkunut meidän sängyssä ja Frida heräillyt vähän väliä.

Anteeks nyt vaan, mutta mun miehen kasvatusmetodit ja "hyvät ideat" on välillä aika hanurista. Sen mielestä tuo kohta kaks vee voi hyvin itse päättää milloin nukkuu päiväunet. Eli tuloksena yliväsynyt ja kitisevä jätkä, joka ei nuku ollenkaan. Mä taas pidän kynsin ja hampain kiinni rytmistä, jotta Simo nukkuisi n. klo 12-14 joka päivä. Simolla on myös alkanut uhma, ja se kohdistuu varsinkin mun mieheen.

Frida täytti lauantaina 9kk. Sen kunniaksi tuli vihdoin eka hammas ja tyttö lähti konttaamaan!

Tänään lähden anopin kanssa kaksistaan Ikeaan... Vesirokko alkaa olla selätetty, joten ehkä tästä loppuviikosta pääsee muksujenkin kanssa ihmisten ilmoille.

Kommentit

  1. Auts. Just tuo "sooloilu" on ihan todella syvältä!! Meillä onneksi mies on enemmän, kuin hyvin perillä siitä, että vaikka mikä olis, niin päivärytmistä meillä pidetään kynsin ja hampain kiinni ja päikkärit hoidetaan aikavälillä 11.30-14.15 :)

    Mutta onneksi pääsit ulos tuulettumaan ja sait vähän omaa aikaa! Se on oikeasti niin tosi tärkeää.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.