Siirry pääsisältöön

Imetän, en imetä, imetän...

On tää äitinä olo taas kuulkaa vaikeeta! Kerran päivässä imetän edelleen. Parina yönä Frida on herännyt n. 22.30 ja silloin imetän pimeessä olkkarissa nojatuolissa. Ne on ollut ihania yhteisiä hetkiä ja Fridakin puoliunessa jaksaa keskittyä syömiseen.

Iltaimetyksissä on menty siihen, että yritän viihdyttää tyttöä kaikin keinoin. Eli pidän sylissä jotain tanssivaa&puhuvaa koiraa tai jotain muuta yhtä älytöntä. Eihän tässä oo mitään järkeä! Frida on selvästi halukas lopettamaan koko touhun, mutta minä en. Ehkä nyt olis vaan hyvä aika lopettaa.

Kohta mulla ei ole enää vauvaa! Välillä salaa haaveilen jopa kolmannesta lapsesta...

Kommentit

 1. On kyllä kauheaa ko nuo meän vauvat kasvaa. Mie olen nyt muutaman päivän imettäny kerran päivässä. Illalla. Öisin mies on antanu korviketta. Ja päivisin ei ole kuopus syöny tisdiä tai korviketta. Harmittaa kauheasti kun tuo imetys loppuu ihan selvästi kohta. Vaikka toisaalta pitäis olla onnellinen että imetin näinkin kauan, kuopushan täyttää kesäkuun alusa jo vuoden.
  Kaikki loppuu aikanaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon nyt ollut imettämättä pari päivää. Ja haikea olo on edelleen... Ihan kamalaa!

   Poista
 2. :D Kyllä vielä ehtii. Siis sen kolmannenkin... Mulla taitaa kyl tulla raja vastaan tän masussa olevan jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla alkaa hieman ikä tulla vastaan tässä touhussa :D Ja ehdottomasti haluaisin välillä palata töihin. Plus, ettei mulla ole ikinä varaa maksaa kolmen lapsen päivähoitomaksuja vaan sitten pitäis varmaan heittäytyä kotiäidiks kokonaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o