Siirry pääsisältöön

Pakkomielteenä Emmaljunga Scooter

Meillä on tällä hetkellä kolmet rattaat:


Phil&teds NavigatoritSimon vanhat susirumat Emmaljungat, mun lempparit <3

Ja lisäksi Gracon matkarattaat, jotka ovat ihan turhat näin talvella. Käytän niitä vain autolla liikkuessa kun en jaksa kaukaloa kannella.

Ehdotin miehelle, että ostaisin Emmaljungan Scooterit... Ne saisi uutenakin ihan edullisesti. Miehen mielestä mun pitää ensin myydä nuo vanhat Emmaljungat pois. Enkä todellakaan haluaisi niistä luopua.

Mietinkin jos piilottaisin yhdet rattaat varastoon ja kävisin pokkana hakemassa ne Scooterit ;)

Onko teillä kokemuksia Scootereista?

Kommentit

 1. Meillä on scooter 2.0 ja ne on ihanat!!! :) runko odottelee kankaita varastossa, meille ei mahdu kaikki sisälle niin pitää siellä säilyttää :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä kans ihastuin niihin kun kävin kokeilemasa kaupassa. Mutta onko niitä mitään järkeä ostaa 7kk ikäiselle...?

   Poista
 2. Mä voin ostaa sulta pois noi P&T:t :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo se voi olla, että tarvitaan näitä vielä hetki ;) Simo ei meinaan suostu seisomalaudalla olemaan.

   Poista
 3. Olisi kiva kuulla kokemuksia noista Phil&Teds Navigator rattaista. Näin kuvan perusteella näyttävät ahtailta lapsen kannalta. Kovasti on harkinnassa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitää tehdä oma postaus!

   Näin talvella en tykkää käyttää Navigatoreita. Kuivalla plussakelillä ja julkisilla liikuttaessa hyvät... Ja samoin helpot nostaa auton takakonttiin kun ei tarvitse osia irrotella.

   Se vastasyntyneen koppa on pieni (60cm) ja meillä meni 4kk ikään asti muistaakseni. Alaosan saa säädettyä joko puolimakaavaan tai pystyyn. Frida viihtyy kyllä hyvin alhaalla kun voi pällistellä maailman menoa.

   Kannattaa käydä liikkeessä kokeilemassa. Kirjottelen lisää kuvien kera kunhan ehdin!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o