Siirry pääsisältöön

Hetki omaa aikaa


Mulla on klo 12-13 välillä joskus hetki omaa aikaa. Silloin en siivoa, en tyhjennä tiskikonetta, en tee mitään kotihommia. Silloin keitän kahvit, luen kirjaa tai blogeja.

Noin 70% päivistä on kuitenkin sellaisia, etten saa lapsia nukkumaan yhtäaikaa. Silloin ramppaan laittamassa tytölle tuttia, hajoilen posteljoonille haukkuvan koiran kanssa ja revin hiuksia päästä.

Mitä te teette päikkäriaikaan?

Kommentit

 1. Täällä sama että kahvinkeittoon kun lapsi nukahtaa, selaan blogeja ja nettiä :) käyn suihkussa jos kerkeän. teen ruokaa... :D

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ihan samaa yritän tehdä, siis ottaa omaa aikaa :D Mutta yllättävän usein on jotain "häiriötekijöitä". Kuten pakko siivota, jos on vieraita tulossa myöhemmin kylään, tai lapset eivät nukukaan samaan aikaan tms. Lukemiselle pitäisi löytyä kyllä paljon paljon enemmän aikaa. Ehkä vielä joskus..

  Pienessä kylässä

  VastaaPoista
 4. Kun oliskin ne päikkärit vielä... No, poitsu nukkuu yöt putkeen 13 tuntia, joten en valita. Päikkärit otan yleensä minä ja poika touhuaa hetken pinniksessään. Pysyy siellä vielä, joten ei ainakaan tohella pitkin kotia.

  Yleensä mun kaffiaika on miehen tullessa kotiin ja silloin tehkööt mukelot keskenään mitä mielivät, mä juon silloin kahvit ihan rauhassa. Myös siis isommat lapset pysyttelevät silloin muualla kuin keittiössä, jos eivät halua kiukustuneita vanhempia loppupäiväksi... ;D

  VastaaPoista
 5. Päikkäriaikaan löytyy yleensä mm. siivousta ja tiskausta.. Ehkä kerran viikossa on hetki selailla FB/blogeja/lehtiä tällä aikaa, siksi yleensä teenkin nuo "pakolliset" hommat näin aamuvarhaisella tytön vielä nukkuessa.

  VastaaPoista
 6. Mulla on kyllä jääny blogien ja kirjojen lukeminen lähes kokonaan. Jotenki en osaa päivisin lukea ja iltaisin ei enää jaksa. Luen mä vanhoja lehtiä saunassa nykyään yksin. Siis sauna on myös päällä sillon :)

  VastaaPoista
 7. Mää makoilen sohvalla, kattelen nettiä, selailen blogeja (en sitäkään aina) ja oon vaan. Lähinnä iltaisin pyrin ottamaan tämän ajan itselleni tai sitten mulle ja avomiehelle, mutta myös päikkäri-aikaan teen omiani. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o