Siirry pääsisältöön

Hampi

Alarivissä näkyy nyt jo selkeämpi hampaanalku. Ja meno on sen mukainen.. Missään ei ole hyvä olla, ei edes äidin sylissä. Ennen niin aurinkoinen poika on muuttunut itkuiseksi kiukuttelijaksi.

Illalla päätin laittaa Simolle supon ja sen jälkeen rauhottuikin hyvin ulkona manducassa. Reissun jälkeen Simo oli taas hyväntuulinen oma itsensä. Yöunillekin nukahti ihan itsekseen.

Sitten koira herätti kesken unien ja alkoi taas sydäntäsärkevä huuto. Yritin laittaa uutta suppoa siinä onnistumatta. Koko operaation ajan poika huutaa kuin syötävä. Lopulta sain uuden supon laitettua ja sylissä yritin poikaa rauhoitella. Syliin sitten nukahti ja siitä sain siirrettyä omaan sänkyyn.

Voisiko pliis tuo hammas nyt yön aikana vaikka puhjeta? Niin kauhea seurata, kun toisella on kipeä olo. Voi tätä äidin tuskaa...

Kommentit

 1. Harmi vaan että ne hampaat ei lopu siihen yhteen :) Tsemppiä ja jaksamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Mut toivon, ettei nyt ihan heti perään tulis toista hammasta..

   Poista
 2. täällä samanlainen meininki, eikä tunnu näkyvän loppua vaikka on kestänytkin jo aikas kauan :/ kurjia nuo pikkuhampaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( Meillä onneks puhkes toi hammas parissa päivässä.

   Poista
 3. Meilläki kiukuteltiin ja oltiin syömättä, mutta hampaista ei näy jälkeäkää. Me jäädään varmaaan ikuisiksi ajoiksi ikenille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuskin sentään :) Mut en olis itekään ikinä arvannut, et noi hampaat tulee niin aikasin.. Kun neuvolakortissakin on et 5kk -> tulis vasta eka hammas.

   Poista
 4. Lämpimästi suosittelen nestemäistä panadolia! Me ollaan (neuvolan suosituksesta) sitä hierottu ikeneen (siihen mihin hammas on puskemassa) ja pahemmassa kivussa annettu ihan normaali vauvan särkylääkeannos sitä panadolia. Huomattavasti helpompi käsitellä kuin suppo! Ja kun kauan työtä tehnyt neuvolan täti sitä lämpimästi suositteli supon sijaan, niin olen kyllä pelkästään sitä käyttänyt. Tsemppiä hampaiden tuloon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen just apteekissa pyörittelin tuota nestemäistä särkylääkepakettia kädessä, mutta en uskaltanut ostaa. Mietin et annostellaanko sitä jollain ruiskulla suuhun vai miten sen saa nieltyä?

   Poista
  2. Me annettiin se ihan samalla lusikalla, jolla on d-vitamiini päivittäin annettu. Mukana tulee myös sellanen lusikka, mistä näkee sen oikean annostusmäärän. Testattiin ensin, että paljonko se annostus kuuluu olla ja sitten siirrettiin siihen d-vitamiinilusikkaan. Vetoisuus oli sama, joten käytettiin jatkossa sitä d-vitamiinilusikkaa. Se on ainakin meidän neidin mielestä hyvän makuista, joten ottamisen/antamisen kanssa ei ole ollut ongelmia. :)

   Poista
 5. Miekin oon jo pitkään epäilly tekeekö Neela hampaita, mutta ei oo vielä puhjennu esiin..

  Blogissani on sinulle haaste! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta :) Meillä näkyi aluksi vaan sellainen vaaleampi kohta siinä hampaan kohdalla.. mieskään ei uskonut, että siihen on hammas tulossa.

   Poista
 6. No voi rassua! Meillä ei vieläkään näy mitään, mutta naamaa tuo hiertää heti äidin polveen, jos istun lattialla. Taitaa siis kutista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä alkoi ihan mahdoton kuolaus jo joskus kesällä ja sen jälkeen on halunnut raastaa tuota ienkohtaa ties mihin. Yleensä harsolla sitä hinkuttaa..

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o