Siirry pääsisältöön

Kilpailu: milloin vauva syntyy?

Monessa blogissa on ollut arvauskilpailu siitä, milloin vauva syntyy. Joten laitetaan nyt tännekin samanlainen. Voit siis veikata tarkkaa päivämäärää, kellonaikaa ja syntymämittoja meidän vauvalle. Kilpailu on käynnissä perjantaihin 6.4.2012 asti. Parhaiten arvanneelle on luvassa yllätyspalkinto. Jos sinulla ei ole blogger-tiliä tai omaa blogia mihin voin voitosta ilmoittaa niin laitathan mukaan sähköpostiosoitteesi.

Sain jo syksyllä Vaukirjan kautta ilmaiseksi yhden vauvakirjan. Sitä on tullut täyteltyä ja olen yrittänyt kirjakaupoista löytää jotain toista vähän paksumpaa kirjaa siihen rinnalle. Saimme ystäväpariskunnalta lahjaksi kirjan Lapselliset - kirja vauvalle ja vanhemmille.


Kirja on aivan ihana :) Siinä on hauskat kuvitukset ja paljon tilaa omille teksteille. Joten nyt mulla on kaksi vauvakirjaa mitä täytellä.

Kommentit

 1. Hän syntyy 9.4, kello 12.08. Painaa 3460g ja on 51 cm pitkä :)

  VastaaPoista
 2. 7.4 on SE päivä! Sanon minun sanoneeni :)

  VastaaPoista
 3. 14.4 klo 02:40 ja mitat 3480g 48cm.

  Pidän silti peukkuja ettei menis yliajalle, odottavan aika on piiiitkä!

  VastaaPoista
 4. Pikkuinen syntyy 15.4 klo: 04:30.
  Mitat: 3560 g, 49 cm.

  VastaaPoista
 5. 17.4, aamuyöllä
  Mittoina 3440g ja 47cm :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos pöksyistä ja sukista, tulivat tänään :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o