Siirry pääsisältöön

Kesä 2018

Toukokuun ensimmäinen, Simon kanssa Lastenklinikalla pari yötä happea haukkaamassa.


Toukokuussa Frida harjoitteli ilman appareita ajoa ja käytiin Uutelassa.Todistettavasti toukokuussa oli jo ihan rantsukelit Pilvijärvellä.


Simon kanssa Disneylandissa.Toukokuun rantakelit jatkui Hyrylän montulla.


Olin välillä myös töissä.


Ja Kallvikissa.


Ja Pristinassa.


Porvoossa päiväretkellä.


Seurasaaressa kesäkuussa.


Juhannuksena Tukholmassa.


Päiväreissu Tammisaareen.


Billnäsiin, jossa maailman parhaat sitruunarahkamunkit!


Fiskarsissa.


Hangossa.


Benalmadenassa.


Fridan synttärit ja toiveena oli päästä Barbie-näyttelyyn.


Olen aamukahvilla silmäleikkausta edeltävänä aamuna. Leikkauksen jälkeen en enää tarvitse silmälaseja.


Veneellä heinäkuussa.


Fridan kaverisynttärit.


Lintsillä heinäkuussa.


Rusina Renkomäen ABC:lla.


Aamukahvilla.


Meri-Teijossa?


Elokuussa Veikon huvimajalla.

Kommentit

  1. Ai tekin Benalmadenassa! Mä kävin siellä talvella, oli kivaa! Hyvä ilmasto just talven aikana eikä liikaa porukkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka pitkästä aikaa Paukkuliini! Minulla on ollut vähän teknisiä ongelmia blogin kanssa ja huomasin kommenttisi vasta nyt. Olisi ihana päästä taas Espanjaan, ehkä sitten ensi kesänä pääsee taas johonkin lomailemaan jos tämä kaikki olisi sitten ohi. Mitä teille kuuluu?

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o