Siirry pääsisältöön

Tuli syksy

Kun kesä loppuu ja päivät viilenee on saatava uudet syyskengät, takki, työvaatteita ja mielellään myös uusi laukku. On palattava arkeen ja alettava kuntoilla. Pitää myös syksyn kunniaksi aloittaa joku uusi harrastus. Ostaa lapsille välikausivaatteet ja uudet lenkkarit. Jättää lomaherkut ja syödä kunnolla.

Itselle en ole vielä löytänyt mitään kivoja syksyvaatteita. Lapsille löysin kirpparilta syksytakit. Kengät piti ostaa uusina. Fridalle Ryhmä hau-lenkkarit ja Simolle Turtles-vilkkulenkkarit. Ei enää puhettakaan, että kelpuuttaisivat mun ehdottamia kenkiä.

Löysin tabletilta ikivanhat Painonvartijoiden taulukot ja olen yrittänyt syödä niiden mukaan (huom. yrittänyt..). Aloitin lenkkeilyn miehen kanssa. Kävin uusimassa salikortin. Sali vaihtoi omistajaa ja onnekseni hintakin tippui 59 eurosta 29 euroon!

Varattiin myös lomamatka! Lähdetään kaverin kanssa viikoksi Kreikkaan. Ja ilman lapsia vielä, ihan luksusta. Enää pari viikkoa lähtöön. Ajattelin vaan maata altaalla, lukea, syödä Saganaki-juustoa ja juoda viiniä.


Kommentit

  1. Syksyvaatteista ei haisua täälläkään! Vedenpitäviä ainakin lapsille pitäis olla, olivat taas lätäköissä kun silmä vältti. Täällä on satanut joka päivä ja maa on ihan märkä... Mukavaa tulevaa lomaa, mahtavaa, että pääset reissuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuli noottia kun Fridalla ei ollut yks päivä päiväkodissa sormikkaita, ainoastaan kurahanskat :D Kuinka usein elokuussa tarvii olla hanskat... Kamala vesikeli ollut täälläkin. Tulee tämä loma ihan tarpeeseen :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o