Siirry pääsisältöön

Heipat vaan

Eipä ole tullut kirjoiteltua mitään pitkään aikaan. Viime syksy oli jotenkin tosi raskasta aikaa. Lapset olivat koko joulukuun miehen kanssa Malagassa. Meillä oli töissä melkein pari kuukautta kestäneet yt:t ja oli todella varma, että saan kenkää. Odotin vaan milloin saan tietää, että pääsisin myös lähtemään lasten luo. No sitten sainkin jäädä ja mulla ei ollut mitään lomia jäljellä, joten menin vaan jouluksi Malagaan. Mutta ne pari kuukautta meni ihan synkistellessä. En saanut mitään aikaiseksi, kaikki harrastukset oli ihan jäissä eikä oikeastaan edes huvittanut nähdä ketään.

Töissä on myös ollut aivan todella perseestä se, että moni työkaveri joutui lähtemään. Istuin siellä tyhjien paikkojen keskellä, eikä ollut enää ketään kenen kanssa jutella. Nyt vuoden alussa olen tehnyt puolet viikosta etänä ja se on helpottanut kovasti päiväkotiin kuskausten ym. suhteen. Lapset aloittivat tammikuussa vanhassa tutussa päiväkodissa, kun mies palasi hoitovapaalta töihin.

Lapset on olleet päiväkodin aloituksen jälkeen (ylläri, ylläri!) todella paljon kipeinä. Simolta lähti toisesta korvasta putki ja on ollut yskäinen ja kipeä siitä lähtien. Käytiin tänään lääkärissä ja se putketon korva oli tulehtunut. Saatiin antibiootit. Frida on ollut terveempi. Tosin Frida on nyt heräillyt öisin kun hampaita pukkaa.

Nyt kun kaavaillaan niitä isoja päivähoitomaksujen korotuksia, niin olisi melkein järkevää jäädä lasten kanssa kotiin siihen asti kun Simo menee eskariin. Tavallaan olisin salaa jopa toivonut, että saan potkut.

Kommentit

  1. No olihan täällä postaus! Harmi homma töiden kanssa, tai tietty kai hyvä, että sait työt pitää. Jospa kevään odotus piristäis vähäsen...? Mä en uskalla edes ajatella töiden hakemista, kun mietin noita päivähoitomaksujen korotuksia. Miehenkin työtilanne on vähän muutoksessa, joten paree katsoa kuin katua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan niin :) Tuntuu, että tää päiväkotirumba vie kaikki voimat. Tekis mieli vaihtaa työpaikkaa, mutta en oo saanut mitään aikaiseks senkään suhteen.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o