Siirry pääsisältöön

Masentava syksy, masentava viikko


Oltiin viime viikonloppuna Imatralla Saimaan kylpylässä. Viimeksi oltiin siellä hotellin puolella, mutta nyt mies oli vuokrannut mökin koko viikoksi. Mulla ei ole mitään lomia enää jäljellä, niin tulin sitten töiden vuoksi kotiin yksin viikonlopun jälkeen. Lapset, mies ja anoppi jäi mökille vielä viideksi päiväksi.

Olin jotenkin odottanut noita yksinäisiä päiviä. Saisin tehdä iltaisin mitä huvittaa ja täällä olis kerrankin hiljaista ja rauhallista. 

Mutta tää viikko oli mulle ihan älyttömän raskas. Aamuisin en meinannut millään päästä ylös sängystä. Ulkoilutat koiraa tuolla pilkkopimeessä pakkasessa. Iltasin en saanut aikaseks mitään, katoin vaan telkkaria. En oo pitkään aikaan ollut yksin kotona ja välillä jopa pelkäsin (!!) täällä. Töissä oli vaikeeta, kaikki oli kipeenä ja olin itsekin ihan jumissa koko viikon. 

En enää osannutkaan olla yksin. Siis minä, joka oon aina viihtynyt hyvin yksikseni.

Perjantaina kun tulin töistä oli koko kööri tullut kotiin. Täällä on ollut koko viikonlopun kamala härdelli, huuto ja tappelu käynnissä. Mutta se onkin tavallaan ihan ihanaa.

Kommentit

  1. Heh, mulle just mies sanoi, etten enää osaa minnekään lähteä yksin. Tai no, kauppaan ehkä. Ennen niin hyvin yksin viihdyin ja reissasin pitkin maita ja mantuja ja nyt pitää saada aina joku mukaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o